Victoria (2015)

Victoria (2015) film online subtitrat

Regia: Sebastian Schipper
Scenariu: Sebastian Schipper, Olivia Neergaard-Holm
Actori: Laia Costa, Frederick Lau, Franz Rogowski
Anul: 2015
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 7.8

Victoria, o tânără din Madrid, întâlnește patru băieți din localitate, lângă un club de noapte. Sonne și prietenii lui sunt berlinezi adevăraţi care îi promit că se va distra şi-i vor arăta partea autentică a orașului. Dar acești băieți au necazuri: îi datorează cuiva o favoare periculoasă care trebuie achitată în acea seară. Pe măsură ce flirtul Victoriei cu Sonne începe să se transforme în ceva mai mult, el o convinge să li se alăture. Pe parcurs, ce începse ca o distracţie iese rapid de sub control. Când se apropie zorii zilei, Victoria și Sonne realizează că au pornit într-o călătorie şocantă.

Victoria este o fată spaniol care sa mutat la Berlin de trei luni mai devreme, lucrează într-o cafenea pentru un salariu slabă, nu vorbesc germana si nu cunosc pe nimeni în noul oraș. Lăsând un club în jurul 04 dimineața, după o noapte de dans și de băut, ea intalneste patru tineri cărora li se refuză intrarea la club. Ei sunt “Sonne” (soare), “Boxer”, “Blinker” (de semnalizare), și “Fuss” (picior). Bărbații o invite să ia o plimbare prin oras si ea este de acord. După ce a furat niște alcool de la un magazin de toată noaptea, toate ajunge pe acoperișul unui bloc de apartamente, unde se bea și fuma marijuana împreună, în timp ce Boxer arată că el a petrecut timp în închisoare pentru doare pe cineva.

Când Victoria spune celorlalți că ea trebuie să plece pentru că ea trebuie să se deschidă cafeneaua lucreaza la într-un timp scurt, Sonne, care a fost flirta cu ea tot timpul, sugereaza de însoțire ei acolo și ea este de acord. Când Sonne pleacă cu ea, el este spus de către Boxer să se întoarcă în curând. Se presupunea că cei patru bărbați au ceva important de făcut în această seară.

Când Victoria și Sonne ajunge la cafenea, ea îl invită într-o ceașcă de cacao. În timp ce cei doi sunt singuri în interiorul, Sonne observă un pian, tinkles un pic pe ea și apoi îndrăznește Victoria pentru a juca, de asemenea, ceva. După mult coaxing, ea sta jos și cu măiestrie joacă unul dintre valsuri Mephisto, profund impresionând și se deplasează Sonne. Ea arata apoi că ea a dedicat întreaga viață pentru a visul de a deveni un pianist de concert, dar a fost spus un timp în urmă, la scoala ei de muzica pe care ea nu a fost suficient de bun pentru a continua.

La scurt timp după, un Boxer extrem nervos și agitat ajunge și cere ca Sonne lasă cu el imediat. În fața cafenelei, patru bărbați fura o masina si de mers cu mașina, doar să vină înapoi câteva minute mai târziu pentru că Fuss, care a fost puternic în stare de ebrietate înainte, a căzut acum inconștient. Un boxer disperat cere Sonne cere Victoria pentru a înlocui Fuss și a le ajuta. Sonne este reticent la început, dar în cele din urmă ceea ce face cerut Boxer. El spune că Victoria Boxer a fost sub protecția gangster Andi în timp ce era în închisoare, iar acum Andi cere Boxer-i plătească înapoi pentru serviciile sale. Pentru aceasta, Andi a cerut Boxer pentru a obține trei aliați și să le aducă la o întâlnire cu el în această seară. Nici unul dintre cei patru cunoaște scopul întâlnirii. Spre surprinderea lui Sonne, Victoria imediat de acord pentru a ajuta. Ea conduce Sonne, Boxer, Blinker și Fuss (care este situată în partea din spate a masinii) la locul de întâlnire, un garaj de parcare în cazul în care Andi așteaptă cu mai mulți bărbați înarmați. El cere ca patru jefuiască o anumită bancă în această dimineață pentru 50.000 de euro. Andi va avea 10.000 de euro ca amortizare și se lasă restul de bani pentru a le. Cei patru sunt de acord cu jaful după Andi amenință să ia Victoria ostatic în cazul în care refuză. Acestea sunt înarmați cu arme, având în vedere un plan de bancă și apoi forțat să ia medicamente pentru a le face mai alert si agresiv.

În timp ce Victoria este de conducere la banca, Blinker are un atac de panica, dar este calmat de ceilalți. Jaful sine merge fără probleme, chiar dacă Victoria boxe masina din fata a băncii, în timp ce altele sunt în interiorul. După ce a părăsit mașina pe o alee din spate, patru, euforic după succesul de jaf și încă sub influența drogurilor, a reveni la club pentru a sărbători. În timp ce Sonne și Victoria sunt saruta, Blinker și Boxer se dezbrace pe ringul de dans, ceea ce duce la toate cele patru fiind dat afară din club. În afara, ei amintesc că au părăsit tam-tam inconștient înapoi în mașină. Atunci când se întorc la aleea din spate, ei văd că poliția a găsit deja masina. Panică, în care părăsesc scena, dar sunt observate de către ofițerii de poliție în civil. Boxer, Semnalizator și Sonne trage armele și toate patru fugă. Un schimb de focuri în care rezultă Blinker este lovit și lăsat în urmă de către celelalte trei. Boxer imploră Sonne și Victoria să ia banii și să fugă în timp ce el se confruntă poliția.

Sonne și Victoria reușesc să intre un apartament clădire nevăzut, și să ia un cuplu de tineri ostatic într-unul din apartamente. Când au observat că cei doi are un copil, își schimbă hainele, să ia copilul cu ei și să părăsească apartamentul, în strigătele disperate ale mamei. Atunci când întâlnite de către poliție, reușesc să dea impresia că sunt o familie tanara si li se permite să părăsească clădirea.