Viaţa lui Pi – Life of Pi (2012)

Viaţa lui Pi – Life of Pi (2012) Film Online Subtitrat


Gen: Aventura, Drama, Fantezie
Producator(i): Yann Martel , David Magee
IMDB: 7.9
Regia: Ang Lee
Actori: Suraj Sharma, Irrfan Khan, Adil Hussain


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Viaţa lui Pi – Life of Pi

Cu VIAȚA LUI PI, regizorul Ang Lee (“Brokeback Mountain”, “Tigru și dragon”) a creat un film revoluționar despre un tânăr care supraviețuiește unui dezastru maritim și se vede silit să pornească într-o călătorie epopeică, plină de aventuri și de descoperiri.

După naufragiul unui transatlantic, fiul adolescent al unui director de grădină zoologică, Pi Patel, plutește în derivă într-o barcă de salvare alături de o hienă, un urangutan, o zebră rănită și un imens și înfometat… tigru de Bengal. Puștiul își folosește cunoștințele enciclopedice în ceea ce privește comportamentul animalelor pentru a-l ține la distanță pe tigrul Richard Parker, construind o tumultoasă și plină de riscuri relație pe parcursul lungilor luni de călătorie pe valurile oceanului.

Acțiunea filmului VIAȚA LUI PI; ecranizarea unei cărți care s-a vândut în milioane de exemplare și a petrecut ani întregi în clasamentele bestsellerurilor. Se petrece pe trei continente și două oceane; de-a lungul unei perioade de mulți ani. Intr-un vast univers al imaginației. Viziunea lui Lee; împreună cu uimitoarele imagini 3D; a transformat un roman care de multă vreme era considerat imposibil de ecranizat într-o îmbinare îndrăzneață de narațiune epopeică și teme profunde; care provoacă la reflecție.