Very Very Valentine (2018)

Helen (Danica McKellar) și Henry (Cameron Mathison) din Very Very Valentine (2018) au fost prieteni de când au studiat botanica la facultate. După aceea, sa dus la Montana și a mers să lucreze cu mătușa ei Carol (Mary Long) la un magazin de flori din Brooklyn.

Câțiva ani mai târziu, când Henry din 2018 Very Very Valentine 2018 sa mutat la New York pentru un loc de muncă la grădinile botanice, sora lui a trimis un aranjament floral de felicitare. Dar din cauza agitației Ziua Îndrăgostiților, magazinul era atât de ocupat încât Helen a dat un buchet “E un băiat” din greșeală. Cu toate acestea, sa transformat într-un accident fericit și a reaprins prietenia lor strânsă care, pentru Henry, a devenit rapid mult mai mult. Niciodată nu crezând că Helen se simțea așa cum a făcut-o, mai ales că de multe ori și-a împărtășit visele despre întâlnirea “celui”, Henry și-a păstrat sentimentele.

Fast forward la un alt sezon de Very Very Valentine online subtitrat ocupat. Henry a adus un formular de înscriere pentru selecția internațională a florilor; și este sigur că trandafirul roșu, roz și alb pe care Helen la petrecut mulți ani de încrucișare va câștiga. Tot ce trebuie sa faca este sa numeasca trandafirul si sa completeze formularul; mai ales ca a trimis deja floarea.

Mai târziu, Henry sosește cu o invitație la gala anuală Black and White a Galeria Metropolitană de Artă; o minge elegantă de mască și o convinge să vină. Având prea multă muncă și nimic de purtat; Helen se oprește până când mătușa și asistentul magazinului intră și curând se află la gală cu o rochie orbitoare.


Regia: Don McBrearty
Actori: Stefan Brogren, Jorja Cadence, Jill Frappier
An: 2018
Gen: Romantice
IMDB: 7.1


Very Very Valentine (2018) Online