Veronica Mars (2014)

Veronica Mars si-a lasat in urma trecutul de detectiv particular, dar atunci cand fostul ei iubit Logan Echolls, ce este acuzat de uciderea iubitei lui, o suna si ii cere ajutorul, Veronica accepta sa se intoarca in orasul natal si sa il ajute pe acesta.

Filmul este foarte bun, cred ca poate fi urmarit fara probleme si de cei care nu stiu despre ce e vorba. Au facut o recapitulare la inceput si pe urma este pur si simplu un mister politist. Iar modul in care facusera serialul, cu Veronica Mars dialogand cu spectatorii se potriveste perfect ca sa explice ce e mai greu de prins daca nu esti fan.

Veronica Mars (2014) Online Subtitrat in Romana


Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 6.8
Regia: Rob Thomas
Actori: Kristen Bell, Jason Dohring, Enrico Colantoni


Veronica Mars (2014) Online Subtitrat


Trailer


Review Veronica Mars (2014)

Pentru filmul neinvitat, filmul Veronica Mars ar putea părea ca niște cartofi mici: o emisiune modestă a unui spectacol de televiziune de scurtă durată privitor la un ochi privat adolescent, care și-a uluit viziunea minusculă, cu vrăjitoria, de celebritate, și de feisty, erou feminist. Dar mizele sunt mult mai mari pentru fanii seriei originale (auto-descrise “marshmallows”) – și pentru creatorul său, Rob Thomas.

La urma urmei, acești fanii și-au deschis propriile portofele în valoare de 5 milioane de dolari și s-au schimbat, au donat prin intermediul Kickstarter și, prin urmare, au luminat verde filmul (Warner Bros., luând indiciul, și-au exprimat restul bugetului). Thomas poate lua și un indiciu și ia dat oamenilor ceea ce vor: nu o reinventare a roții, ci o altă rotire spirituală a acestuia.

Un intro de două minute (scurs din timp la Internet) zmetește spectatorii noi prin intermediul istoriei: Fiica neplăcută a unui șerif dezrădăcinat, privit privat, Veronica Mars (esențialul Kristen Bell) a petrecut cea mai mare parte a adolescenței de a rezolva crime, implicați frecvent înclinarea la lege (dar ce este un pic B & E dacă îl găsiți pe tipul rău?), pisica și mlaștina cu departamentul de poliție corupt care a fugit din tatăl ei moral fără cusur, și multă tărăgănare de gunoaie.

În deschiderea ei (o transmisie din serie), Veronica Mars explică cum a ieșit din Neptun 19 ani și nu sa uitat niciodată înapoi – nu la oraș, la popor sau la PI viaţă. Filmul se preia cu 10 ani mai târziu, cu Veronica pe Coasta de Est, pe cale să se angajeze într-o carieră de avocat corporativ.

Dar există un far puternic care o cheamă acasă, iar numele său este Logan Echolls (Jason Dohring). Logan este băiatul rău, care a tăiat curcanul rece – există un motiv pentru care se desfășoară o metaforă de dependență de-a lungul filmului – iar la începutul filmului, Logan este acuzat de uciderea prietenei sale de tip pop-star. Convinși de nevinovăția lui Logan, Veronica ia din nou pe P.I. mâncarea – atât de mult negată – și, curând, se întoarce la caz, chiar acolo unde o vrem.

Ea a tras, de asemenea, înapoi în orbita lui Neptun in Veronica Mars, ceea ce îi permite lui Thomas și co-scriitorului Diane Ruggiero să-și revigoreze personajele preferate din spectacol, introducând, de asemenea, câteva cameo-uri de alegere pe care nu le voi strica aici.

Este o lovitură de a vedea din nou personaje vechi din nou (nu este o surpriză că sunt cei care au ieșit la iveală și cei care s-au îmbătrânit cel mai bine, deși surfer-braaa Dick al lui Ryan Hansen face încă încântător numele său) și filmul se regăsește într-un fel de super-episod , punând centrele de relaxare cu întârziere lungă, cu bătăi procedurale și emoționale care recompensează fanii devotați.