Veronica Mars (2004)

In bogata comunitate din Neptune, regulile din Veronica Mars (2004) online subtitrat sunt impuse de cei bogati si puternici. Acestia detin practic orasul si fac tot ce le sta in putinta pentru a-si tine micile secrete… in secret. Din nefericire pentru ei exista Veronica Mars, o tanara de 18 ani, foarte curajoasa, care isi dedica timpul pentru a investiga si pentru a rezolva cele mai dubioase cazuri.

In timpul zilei, Veronica este o eleva obisnuita a liceului Neptune, iar in timpul noptii isi ajuta tatal, detectivul particular, Keith Mars. Impreuna cu acesta, tanara se furiseaza pe aleile ascunse si nepopulate ale orasului in incercarea de a scoate la iveala secretele intunecate ale orasului californian.

Veronica Mars (2019) Sezonul 4 Subtitrat in Romana


Regia: Rob Thomas
Actori: Kristen Bell, Jason Dohring, Enrico Colantoni
An: 2004
Gen: Seriale Online, Comedie, Crima, Drama
IMDB: 8.4


Veronica Mars SEZONUL 4 Online Subtitrat:

S04E01

S04E02

S04E03

S04E04

S04E05

S04E06

S04E07

S04E08


Trailer


Review Veronica Mars

Veronica Mars, popularul serial creat de Rob Thomas ce rulat mai bine de trei ani (2004-2007), a primit OK-ul pentru un film ce o va avea în centru pe simpatica protagonistă. Aflat în agenda creatorului său de mai mulți ani și a protagonistei sale, actrița Kristen Bell, filmul nu a atras prea mult atenția celor de la Warner Bros., care s-au temut că nu există suficient public pentru acesta, nu într-atât încât să justifice o implicare financiară roditoare.

Bell și Thomas au apelat atunci la Kickstarter, o platformă online de strângere de fonduri pentru diverse proiecte din sfera artei și tehnologiei. În doar 24 de ore, s-au strâns cei 2 milioane de dolari necesari ca bază pentru începerea producției, motiv pentru care Warner este acum interesat de proiect, iar Digital Distribution a fost de acord să înceapă producția, urmând să se ocupe și de marketing , promovare, distribuție.

Toți cei care au donat bani pentru lansarea în execuție a peliculei Veronica Mars se vor alege cu ceva în schimbul sumei oferite. Spre exemplu, pentru 10 dolari, ești informat despre evoluția filmărilor și primești o copie a scenariului la lansarea filmului, iar pentru 10 mii de dolari ai posibilitatea de a interpreta un rol fără dialog în film, pe lângă multe alte beneficii.

Rob Thomas a mulțumit fanilor pentru implicare și a promis că va aduce în film cât mai mulți actori din serial, în vreme ce Bell s-a declarat extrem de încântată că va putea să își reia rolul – unul dintre cele mai îndrăgite din carieră – și ”va munci din greu pentru a le oferi tuturor încă o porție din Veronica” și va fi onorată să facă acest lucru.