Venom (2018)

Tom Hardy joacă rolul lui Eddie Brock in Venom online subtitrat, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri.

Îl vedem pe Eddie Brock (Tom Hardy) împăcându-se cu super-puterile proaspăt primite și apoi folosindu-le într-un scop previzibil de violent. Sony pregătește o întreagă nouă serie de filme în jurul personajelor din cărțile de benzi desenate Spider-Man, primul film fiind Venom.

În film apare Tom Hardy în rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care devine posedat de către un simbiont extraterestru răzbunător. Dacă primul teaser din februarie dă tonul filmului, noul trailer ne dă mai multe detalii și acțiune din plin.

Brock investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri.

Venom (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Ruben Fleischer
Actori: Tom Hardy, Michelle Williams, Jenny Slate
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, SF, Thriller
IMDB: 6.8


Venom (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review Venom (2018)

Deși Spider-Man ține de Universul Cinematografic Marvel, Sony încă deține drepturile asupra personajului. Inițial, au fost dezbateri dacă Venom trebuie să fie inclus în Universul Marvel, și dacă Spider-Man trebuie să apară în vreuna dintre continuările filmului. Atât șeful Marvel, Kevin Feige, cât și Tom Holland, actorul din rolul Spider-Man, au subliniat că cele două universuri sunt total separate. Totuși, anul trecut, Amy Pascal, producătoare pentru Spider-Man: Homecoming și fost executiv Sony au sugerat altceva, înainte de a adopta poziția lui Feige. Așadar, nu vom avea parte de Spidey în filmul Venom online subtitrat.


Peter Parker o apritie scurta in Venom

La începutul acestei săptămâni, producătorul Jon Schnepp dezvăluia celor de la Collider că Tom Holland va avea o scurtă apariție în filmul Venom online subtitrat. El și-a clarificat ulterior declarația și a arătat că, în ciuda așteptărilor fanilor, tânărul actor nu va îmbrăca aici uniforma lui Spider-Man.

„Tom Holland a fost prezent zilele acestea pe platoul de filmare drept Peter Parker. Nu am spus că va apărea Spider-Man în peliculă. Am spus că Peter Parker îşi va face apariţia. Va avea o apariţie scurtă”; a arătat producătorul. Informaţia nu a fost confirmată încă de Sony sau Marvel.

Prima imagine oficială de la filmările lui Venom online subtitrat a fost lansată săptămâna trecută. Protagonistul, actorul Tom Hardy, apare fără costumul anti-eroului Venom, drept Eddie Brock. După carneţelul pe care îl are în mână şi declaraţia făcută în decembrie de către Ruben Fleisher, regizorul filmului, Brock este jurnalist. Fleisher a subliniat faptul că va încerca să fie cât mai fidel benzilor desenate din care se inspiră filmul; a cărui lansare va avea loc în luna octombrie a acestui an.