Vecini de coşmar 2 – Bad Neighbors 2 (2016)

Vecini de coşmar 2 – Bad Neighbors 2 (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Nicholas Stoller
Actori: Chloë Grace Moretz, Rose Byrne, Zac Efron, Seth Rogen
Anul: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Trailer Vecini de coşmar 2 – Bad Neighbors 2


Sinopsis Vecini de coşmar 2 – Bad Neighbors 2

Vecini de coşmar 2 – Bad Neighbors 2 este continuarea comediei-blockbuster din 2014. In care ne vom reîntâlni cu Seth Rogen, Zac Efron și Rose Byrne. Cărora li se alătură acum Chloë Grace Moretz.

De această dată, Mac (Rogen) și Kelly Radner (Byrne) urmează să devină părinți pentru a doua oară. Așa că sunt gata să facă mișcarea supremă de maturizare completă: să se mute în suburbii. Dar, tocmai când credeau că s-au așezat și ei la casa lor în liniște și în siguranță. Descoperă că lângă ei se mută o asociație de studente, care sunt, spre oroarea lor. Mult mai scăpate de sub control decât frăția condusă de Teddy (Efron).

Sătule de sistemul discriminator și restrictiv al școlii, domnișoarele nonconofrmiste membre ale asociației Kappa. Nu au decis să se instaleze într-o casă unde să-și facă singure regulile, adică să facă absolut orice le-ar trece prin cap. Când Shelby (Moretz), împreună cu “surorile” ei, Beth (Kiersey Clemons) și Nora (Beanie Feldstein), găsesc locul perfect. In afara campusului, nu se împiedică de un “detaliu” precum. Faptul că e un cartier foarte liniștit când dau drumul unor chefuri la fel de demențiale precum cele organizate de frăția băieților.

Familia Radner se vede acum nevoită să apeleze la abilitățile singurei persoane în stare să liniștească pentru totdeauna balamucul din vecini. Si acesta e fostul lor “dușman”, Teddy. Alături de Jimmy (Ike Barinholtz) și Paula (Carla Gallo). Sarmantul Teddy încearcă să se infiltreze în asociația fetelor pentru a o zgudui din temelii. Dar dacă ei își închipuie că fetele se vor preda fără o luptă aprigă, înseamnă că nu știu ce forță poate avea nebunia tinereții.


Recenzie Vecini de coşmar 2 – Bad Neighbors 2

Filmul continua povestea din 2014 si de aceasta data ii avem in rol principal pe Mac si Kelly care urmeaza sa fie parinti pentru a doua oara si decid sa isi schimbe casa. Norocul face ca langa ei sa apara o fratie de fete condusa de Teddy. Ideea fratiei a pornit de la faptul ca toate petrecerile erau foarte naspa.

Si fetele aveau nevoie de un loc in care sa petreaca asa cum le place lor. Pentru ca regulile din campus erau foarte aiurea, singurele petreceri la care puteau merge erau cele organizate de fratiile pentru baieti. Astfel, decid sa isi infiinteze o fratie care poate da petreceri. Ce s-a intamplat dupa si cum i-a afectat acest lucru pe Mac si Kelly veti vedea la cinema.

Mi-a placut filmul, a avut multe momente in care am ras foarte mult si pot spune ca am plecat de acolo cu zambetul pe buze. Pe langa partea de comedie, dezbate intr-o oarecare masura si treaba asta cu egalitatea intre sexe si drepturile fiecaruia. Nici nu am stat sa caut pe internet. Dar ar fi foarte aiurea ca o organizatie de fete sa nu aiba voie sa dea petreceri intr-un campus in timp ce oricine altcineva poate.