Vares Tango of Darkness (2012)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Vares Tango of Darkness (2012) film online subtitrat

Alt titlu: Vares – Pimeyden tango
Regia: Lauri Törhönen
Scenariu: Mika Karttunen, Reijo Mäki
Actori: Antti Reini, Jussi Lampi, Anna-Leena Härkönen
Anul: 2012
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 5.2

Mediul de acest film Vares Tango of Darkness este că de muzică pop finlandeze, “în cazul în care toată lumea știe reciproc”. Lumea pavilioane de dans, plin de vise de fericire, este un fond mare. Scena crimei este principala hotel Satumaa (Țara basme) se referă la un finlandez evergeen tango despre mai bine lumea de dincolo asta. De asemenea, vom ajunge pentru a vizita un eveniment record de gală de aur. Regele a fost ucis tango acum șase ani, crima este încă nerezolvată, iar polițistul principal, inspector Hautavainio, este pe un concediu lung de boală din cauza unui ulcer și o inimă slăbită. Reporterul Ruuhio declară acum că a găsit informații decisive, dar el dispare dintr-o dată, și Vares găsește camera lui tot incurcat.

A Hitman nemilos, Veikko Hopea, este eliberat pentru o vacanta de închisoare Helsinki (nu departe de biroul nostru Kava în Sörnäinen), și dintr-o dată el începe o ieșire violentă criminale în Turku, de asemenea, vizează Vares. El este dat o escorta rus, “Olga de la Cernobîl”. Vares Tango of Darkness este de lucru pe o mai mică profitabilă cesiune, steril soția (Sari Havas) inginerului deranjat Vehmanen. Nu este nimic de a raporta cu excepția faptului că soția îi place să danseze și vrea să facă soțul ei gelos. Când Vehmanen sugerează o compensație bun pentru Vares pentru o soluție finală la probleme maritale este sfârșitul misiunii, și raportează Vares Vehmanen la poliție.

Există un avantaj bun satiric în performanțele Lola Wallinkoski ca Donna cantareata pop ironic care mărturisește că 99% din viața ei se bazează pe un scenariu scris. Ria Kataja joacă managerul muzica Creepy Anette Tala, care este gata să plătească Vares o mulțime de bani în cazul în care scurgeri povesti murdare despre Donna presei jgheab, in Vares Tango of Darkness, deși nu sa întâmplat nimic. STALKER singur Hessu (Ville Tiihonen) este pe statul de plată Anette Tala pentru treburile murdare.