Vara rece din 1953 – The Cold Summer of 1953 (1988)

Vara rece din 1953 – The Cold Summer of 1953 (1988) Film Online Subtitrat


Regia: Aleksandr Proshkin
Actori: Valeriy Priyomykhov, Anatoliy Papanov, Viktor Stepanov
An: 1988
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Vara rece din 1953 – The Cold Summer of 1953

Mulți au spus în comentariile lor că acest film este un fel de un film de actiune despre baieti buni fotografiere baieti rai. Pentru mine, această percepție ratează în totalitate ideea filmului. Acest film nu este absolut cu privire la acțiune și de tragere, chiar dacă există o mulțime de ea. Este vorba de multe lucruri. Este vorba despre suferința psihologică fizică și, mai important, profund de oameni care au trăit în exil în timpul Stalin / represiunilor sovietice.

Acest film arată într-un mod dramatic viața a doi oameni și familiile lor fiind distruse cumpara System. Filmul a descrie două exemple (din milioane), de o singură persoană care a trecut prin durere de-al doilea război mondial și unul dintr-un oameni de știință dedicați care s-au văzut-au aruncat într-o închisoare și speranțele lor rupt în momentele când au fost la vârf în viață. Apoi s-au văzut existente de mai mulți ani lungi și reci în exil siberian uitam viata lor alunecarea departe de ei.

Un alt punct important al filmului dă întregii generații de oameni (cu foarte puține excepții) fiind creierul spalat si a modelat modul în care statul a dorit ca ei să fie. În același timp, caracterul cinic al sistemului în sine este, de asemenea, descris în multe feluri îngrijite și subtile.

Acest film este ca o carte ai fost nevoie să citești printre rânduri, aici trebuie să vedeți în spatele imaginii. Pentru mine, fiind crescut în Uniunea Sovietică – provine în mod natural, în acest caz și mă cleștii de film cu dramă sale pe toată lungimea sa cu un final foarte în mișcare.


Trailer Vara rece din 1953 – The Cold Summer of 1953

https://www.youtube.com/watch?v=GjPkTMLPngQ