Vantul – Wind (1992)


Vantul – Wind (1992) Film Online Subtitrat


Regia: Carroll Ballard
Actori: Matthew Modine, Jennifer Grey, Cliff Robertson
An: 1992
Gen: Actiune, Drama, Sport
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Vantul – Wind (1992)

Will Parker, interpretat de Matthew Modine, pierde in fata australienilor Cupa Americii, cel mai mare concurs de ambarcatiuni cu panze. Decis sa recastige cupa pentru tara sa, Will isi pregateste propria echipa pentru a participa din nou la concurs.

Wind online subtitrat este o privire minunată asupra sportului de navigație competitivă și conține; de asemenea; un pic de înțelegere în inginerie mecanică și procesul de proiectare și dezvoltare.

Matthew Modine este Will Parker in Vantul online subtitrat; un marinar bun care este puțin cam încrezător în aptitudinile sale. El se alătură echipajului pentru Cupa Americii; dar acțiunile sale ajută la pierderea titlului neînsuflețit al națiunii față de rivalii săi australieni. Aceasta a fost mai mult decât o pierdere a paharului pentru noii campioni mondiali; dar și-a încheiat relația cu prietena lui Kate Bass (Jennifer Gray) și a trimis căpitanul de barcă într-o perioadă de depresie.

Dar; Will Parker; cu următoarea cursa a Cupei; Will Parker vrea să reunească o echipă și caută ajutorul lui Kate și al noului său beau Joe (Stellan Skarsgård) pentru al ajuta să-și reconstruiască încrederea; echipa și o barcă mai bună . Will și echipa lui îi vor ataca pe Aussie pentru a-și apăra titlul pentru un al doilea an.

PortalulTauTV.com
Vantul - Wind (1992) Online Subtitrat in Romana

Wind (1992)

Notă film - PortalulTauTV.net:
4