Vânătorul de recompense – Blade Runner (1982)

In filmul Vanatorul de recompense – Blade Runner online subtitrat suntem intr-un viitor cyberpunk al lumii. Bazat pe tehnologie avansata si inteligenta artificiala, omul a descoperit tehnologia crearii de clone umane, folosite pentru coloniile din spatiu. Dar cu durata de viata limitata.

In Los Angeles-ul anului 2019 Deckard este un Blade Runner, un politist specializat in descoperirea replicantilor. Desi voia sa se retraga, Deckard este obligat sa revina cand cinci clone evadeaza dintr-o colonie extraterestra si ajung pe Pamant.

O distopie SF cyberpunk despre un viitor in care oamenii au impins limitele propriei civilizatii; colonizand alte sisteme solare si confectionand androizi clona (denumiti “replicanti) pentru a lucra ca sclavi in ridicarea complexelor spatiale si in explorarea zonelor periculoase ale galaxiei.

In urma dezvoltarii tehnologice, noile modele de replicanti (Nexus-6) au ajuns sa fie aproape identici cu oamenii si sa manifeste trairi similare; identificarea lor devenind dificila si putand fi posibila doar prin efectuarea unui test care sa le identifice lipsa de experienta in trairea emotiilor omenesti.

Vânătorul de recompense - Blade Runner (1982) Online Subtitrat in Romana


Gen: SF, Thriller
IMDB: 8.2
Regia: Ridley Scott
Actori: Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young


Blade Runner (1982) Online Subtitrat


Trailer