Vânătoarea de oameni – The Hunt (2020)

Câțiva indivizi din filmul online Vânătoarea de oameni – The Hunt care nu se cunosc între ei se trezesc într-un loc necunoscut fără să-și poată aminti cum au ajuns acolo. Nu știu nici că au fost aleși pentru un scop foarte precis: să fie vânați.

În filmul Vânătoarea de oameni – The Hunt, o femeie pe nume Athena (Hilary Swank) schimba mesaje de tip text cu un grup de prieteni liberali. Discută despre „vânătoarea”, în care vor ieși și vor ucide un grup de „deplorați”. Mai târziu, un bărbat se trezește intr-un avion. Apoi niste oameni bine îmbrăcați pe care îi vede îi spun că s-a „trezit prea devreme” și ei il omoara. Apoi, mai mulți oameni se trezesc, în pădure.

Ei descoperă o ladă plină de arme și nu dupa mult timp, sunt împușcați și uciși. Doar Crystal (Betty Gilpin) pare suficienta de înțelepta pentru a rămâne cu un salt în fața ucigasilor. Folosindu-se de spiritul ei si de un fost antrenament de elită, își luptă drumul până la sfârșitul puzzle-ului și se confruntă cu arhitectul său principal, Athena. Dar nimic nu este chiar așa cum pare.

Vânătoarea de oameni - The Hunt (2020) Online Subtitrat


Regia: Craig Zobel
Actori: Ike Barinholtz, Ethan Suplee, J.C. MacKenzie, Emma Roberts, Hilary Swank, Betty Gilpin
An: 2020
Gen: Actiune, Groaza, Thriller
IMDB: 6.4


The Hunt (2020) Online Subtitrat


Trailer