Vanatoarea de nazisti – Operation Finale (2018)

O echipa de agenti secreti israelieni din filmul Vanatoarea de nazisti – Operation Finale online subtitrat de la Netflix, incearca sa dea de urma criminalului de razboi, Adolf Eichmann (Ben Kingsley), coordonatorul nazist al Holocaust-ului din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Operation Finale intra in categoria filmelor ciudate bazate pe povesti adevarate, care reusesc cumva sa le faca plictisitoare si in mod dramatic moi. Este o dramatizare a modului in care un grup de agenti israelieni l-au capturat pe Adolf Eichmann, unul dintre arhitectii majori ai Holocaustului. Dregand acea bucata de istorie ar trebui sa fie practic imposibil. Filmul sclipeste viata, dar de prea multe ori se simte frica ca se sapa in tensiunea inerenta a premiselor sale.

Oscar Isaac il interpreteaza pe Peter Malkin in filmul Vanatoarea de nazisti – Operation Finale online subtitrat, unul dintre acei agenti. Primind un pont intamplator ii avertizeaza pe colegii sai ca Eichmann (Ben Kinsgley) se ascunde in Argentina; el conduce urmarirea si aducerea acestuia inapoi in Israel, pentru ca justitia sa poata fi servita. Eichmann, cu toate acestea, este mai mult decat un pic umbros, refuzand sa coopereze odata capturat.


Regia: Chris Weitz
Actori: Oscar Isaac, Ben Kingsley, Mélanie Laurent
An: 2018
Gen: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 6.5


Operation Finale (2018) Online Subtitrat