Vanatoare fericita – Happy Hunting (2017)

Un alcoolist din filmul Vanatoare fericita – Happy Hunting trebuie sa se lupte cu sevrajul inainte sa ajunga tinta unor jocuri criminale. De obicei, nu fac prea multe sapaturi pe un film inainte de a il urmari, dar am citit cateva recenzii pozitive despre Vanatoare fericita – Happy Hunting online subtitrat. Parea ca o excursie pe stilul Peckinpah (The Getaway), de nostalgie, care mi-a atins maximul curiozitatea.

Scenariul lui Dietsch si a lui Gibson se concentreaza in jurul calatoriei patrunzatoare a lui Hardren, a carui rabdare a ramas prea putina pentru a trai, decat cu dependentele sale. Voi fi primul care va admite ca sunt un fraier pentru peisajul vast si arid, in care are loc Hunting Happy.

Filmul Vanatoare fericita РHappy Hunting online subtitrat se deschide cu o fantastica scena aeriana deasupra unui teren gol nesfarsit, trecand in cele din urma intr-o frumoasa urmarire care dezvaluie un barbat ingrozit. Filmul lui Joe este de prima clasa si ridica cu adevarat valoarea de productie a Happy Hunting.


Regia: Joe Dietsch, Louie Gibson
Actori: Martin Dingle Wall, Ken Lally, Kenny Wormald
An: 2017
Gen: Groaza
IMDB: 5.1


Happy Hunting (2017) Online Subtitrat