Vanatoare fericita – Happy Hunting (2017)


Un alcoolist din filmul Vanatoare fericita – Happy Hunting trebuie sa se lupte cu sevrajul inainte sa ajunga tinta unor jocuri criminale. De obicei, nu fac prea multe sapaturi pe un film inainte de a il urmari, dar am citit cateva recenzii pozitive despre Vanatoare fericita – Happy Hunting online subtitrat. Parea ca o excursie pe stilul Peckinpah (The Getaway), de nostalgie, care mi-a atins maximul curiozitatea.

Scenariul lui Dietsch si a lui Gibson se concentreaza in jurul calatoriei patrunzatoare a lui Hardren, a carui rabdare a ramas prea putina pentru a trai, decat cu dependentele sale. Voi fi primul care va admite ca sunt un fraier pentru peisajul vast si arid, in care are loc Hunting Happy.

Filmul Vanatoare fericita – Happy Hunting online subtitrat se deschide cu o fantastica scena aeriana deasupra unui teren gol nesfarsit, trecand in cele din urma intr-o frumoasa urmarire care dezvaluie un barbat ingrozit. Filmul lui Joe este de prima clasa si ridica cu adevarat valoarea de productie a Happy Hunting.


Regia: Joe Dietsch, Louie Gibson
Actori: Martin Dingle Wall, Ken Lally, Kenny Wormald
An: 2017
Gen: Groaza
IMDB: 5.1


Happy Hunting (2017) Online Subtitrat


Vanatoare fericita - Happy Hunting (2017)
Vanatoare fericita - Happy Hunting (2017) Online Subtitrat in Romana

Un alcoolist din filmul Vanatoare fericita - Happy Hunting trebuie sa se lupte cu sevrajul inainte sa ajunga tinta unor jocuri criminale. De obicei, nu fac

Notă film - PortalulTauTV.net:
3