Van Helsing (2016)

Vanessa Helsing din serialul Van Helsing, urmasa indepartata a celebrului vanator de vampiri Abraham von Helsing, este readusa la viata in Van Helsing online subtitrat. Primul lucru pe care frumoasa femeie il afla este ca vampirii controleaza lumea. Ea este acum ultima sansa a omenirii. Doar ea poate conduce o ofensiva prin care oamenii sa-i trimita pe vampiri inapoi de unde au venit.

Dupa efectele dezastruoase survenite in urma eruptiei unui vulcan, vampirii incep a iesi din intuneric, formand o noua ordine si a pune stapanire incet-incet pe America. In centrul evenimentelor este Vanessa Van Helsing online subtitrat, descendenta a legendarei dinastii de vanatori de vampiri, o tanara care se trezeste dintr-o coma de trei ani pentru a descoperi ca sangele sau nu numai ca o face imuna in fata acestor creaturi, dar ii poate transforma pe vampiri din nou in oameni.

Sezonul 2 Van Helsing online subtitrat vine cu noi confruntari pentru Vanessa si ceilalti supravietuitori ai apocalipsei vampiresti, vechile aliante ruinandu-se si fiind inlocuite de noi legaturi si relatii, dar si noi informatii despre mostenirea Helsing si misiunea lor de a salva omenirea de la o extinctie totala. Serialul este inspirat din romanul grafic Helsing al celor de la Zenescope Entertainment.


Regia: Simon Barry, Michael Nankin, Jason Priestley
Actori: Kelly Overton, Jonathan Scarfe, Vincent Gale
An: 2016
Gen: Seriale Online, Actiune, Drama, Fantezie
IMDB: 6.1


Van Helsing SEZONUL 4 Online Subtitrat:

S04E01

S04E02

S04E03

S04E04

S04E05

S04E06

S04E07

S04E08

S04E09

S04E10

S04E11

S04E12

S04E13


Trailer