Van Helsing (2004)

Van Helsing (2004) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Producator(i): Stephen Sommers
IMDB: 6,0
Regia: Stephen Sommers
Actori: Hugh Jackman, Kate Beckinsale, Richard Roxburgh

<7MYNJBRk-0o/Van.helsing.2004.bdrip.x264.ac3.rosubbed-playsd-1.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Ciudat că un film atât de dornici de a se distra ar uita să joace “Mash Monster” pe creditele finale. Au fost nenumărate filme unesc doi monștri (“Frankenstein Respectă Wolf Man”, “King Kong vs. Godzilla,” etc.), dar “Van Helsing” convoacă Frankenstein, Monster lui, Contele Dracula, Wolf Man, Igor, Van Helsing vanator de vampiri, vârcolaci, asortate alte werebats și vampiri, și chiar Mr. Hyde, care, ca un bonus pare să cred că el este Cocoșatul de la Notre Dame.

Filmul este ca o compilatie Greatest Hits; este asamblat ca Monster Frankenstein, de la piese de schimb cusute împreună și adus la viață cu energie electrică, plus o mulțime de imagini generate de calculator. Terenul depinde de nevoie disperată lui Dracula pentru a descoperi secretul Monster Frankenstein lui, pentru că el poate folosi pentru a aduce nenumărate urmașilor săi la viață. Deoarece Dracula (Richard Roxburgh) și miresele lui vampir sunt morți, ei nu pot da naștere, desigur, de a trăi copii.

Că acestea dau naștere la toate este oarecum remarcabil, deși, probabil, procesul este neortodox, deoarece urmașii lui mort atârna de tavan subteran înfășurat în coconi care ma făcut să cred, pentru un motiv oarecare, de bagworms, pe care am petrecut multe o vară mână-picking de pe evergreen-uri sub conducerea entuziast al tatălui meu in filmul Van Helsing.