Vampirul – Ghoul (2015)

Vampirul – Ghoul (2015) film online subtitrat

Regia: Petr Jákl
Scenariu: Petr Bok, Petr Jákl
Actori: Jennifer Armour, Alina Golovlyova, Jeremy Isabella
Anul: 2015
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.5

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Vampirul stabilit un record de gen box-office în weekend în ei natal Cehia, fără îndoială în parte datorită credit sale de povestea adevarata a Cannibal sovietic Andrei Chikatilo. Unul se întreabă cum aceste audiențe simțit o dată au realizat că prezența Chikatilo se ridică în mare măsură la nume-dropping în mijlocul unui scenariu foarte familiar găsit-picior.

În principal Filmul Vampirul, deschiderea în anumite orașe din SUA mâine, face o ofertă pentru relevanță istorică printr-un ecran de deschidere a textului de informare-ne despre flesheating rezultate din foamete sub conducerea de fier a lui Stalin în anii 1930. În prezent, ne uitam prin camerele de luat vederi de Ryan (Paul S. Tracey), prietena lui Jenny (Jennifer Armour) și prietenul său Ethan (Jeremy Isabella), deoarece acestea ajung în Ucraina pentru a trage un proiect despre canibalism 20-lea, în special cauta Boris Glaskov, un fost pușcăriaș, care odată a mărturisit sub hipnoză că a consumat una dintre victimele sale. Ghoul nu chiar mai puțin pentru a dezvolta caractere pentru documentarians sale decât de obicei pentru acest tip de film Vampirul, așa cum merge la o casa de la distanță cu interpretul lor Katarina (Alina Golovlyova), local de contact Valery (Vladimir Nevedrov) și psihic Inna (Inna Belikova).

Fotografia locație face un pic pentru a da un sentiment de presimțire, deși nu suficient pentru a risipi sentimentul de déjà vu agățat pe film. Nu la mult timp după ce grupul a stabilit în, ei descopera simboluri Ouija pasă și litere sculptate în suprafață o masă, iar în curând ei acționează lipsit de respect și prostie în timpul unei sedinte de spiritism improvizat. Noi nu vedem foarte mult de acest ritual, dar se pare că este suficient pentru a ridica un spirit rău temperat-; în scopul de scurt, Valery a dispărut cu singura lor vehicul, nici o altă cale de întoarcere la civilizație este viitoarea și asortate lucruri infricosatoare începe întâmplă, toate acestea provoacă argumente, de panică în creștere și o mulțime de înjurături de la directorilor irecuperabile in filmul Vampirul.