Vampire Call Girls (1998)

Vampire Call Girls (1998) Film Erotic Online


Regia: Everette Hartsoe
Actori: Everette Hartsoe, Glori-Anne Gilbert, Lilith Stabs
An: 1998
Gen: Groaza, Erotice
IMDB: 5.9Sinopsis Vampire Call Girls

Acest film este “gunoi”. Dar nu ca gunoi cu potențialul de cult ca și filmele lui Ed Wood. Nu este chiar un film sexual, dar nu chiar un film de groază: este o peliculă de piele moale cu tema vampirilor ca o copertă. Poate că este pentru că sunt european, dar nu mă trezesc prea mult de femei goale dezbrăcate care dau un duș sau căpeau peste o mașină de spălat. (Puteți vedea acest lucru în fiecare seară la televizor aici). Groaza nu este suficient de puternică pentru a-mi prinde interesul;

Din cauza lipsei unui buget pentru efecte speciale. Dar cel puțin regizorul, care joacă și rolul principal, are un simț al umorului. Dacă am luat o grămadă de prieteni de pe scena gotică și am făcut un film, ar fi mult mai spirited decât asta, dar cred că, conform standardelor americane, filmul a mers cât de departe a putut, fără a-și face probleme makerul. Femeile sunt destul de drăguțe, chiar dacă sunt un pic cam ciudate.

Acest film a fost foarte rău, cred că titlul mi-a păcălit, pentru că m-am gândit că vor exista cel puțin mai multe fete de apel vampir și mai mult de un vampir care acționează, dar ceea ce am primit a fost o grămadă de scenele sexuale plictisitoare, inclusiv o fată care se întinde pe o mașină de spălat In timp ce un nebun cu ochelari se uita printr-o gaura, o doamna intr-un club ce urmareste cea mai oribila trupa din lume care se joaca cu un tip care canta chitara cu o singura nota si apoi o ia inapoi pe scena sau invers si se straduieste.


Trailer Vampire Call Girls