Vals în lumina lunii – The Magic of Belle Isle (2012)

Vals în lumina lunii – The Magic of Belle Isle (2012) Online Subtitrat


Regia: Rob Reiner
Actori: Emma Fuhrmann, Morgan Freeman, Virginia Madsen, Madeline Carroll
Anul: 2012
Gen: Comedie, Drama
Durata: 109 minute
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Vals în lumina lunii – The Magic of Belle Isle (2012)

In film este vorba despre un barbat in varsta, aflat in scaunul cu rotile, care, in incercarea de a-si reinvia entuziasmul pentru scris, se muta intr-un orasel mai linistit. Acolo intalneste oameni minunati, printre care o mama singura cu trei copii, care impreuna reusesc sa-i readuca la viata inspiratia pentru vechea lui pasiune, scrisul.

Petrecându-şi vara în pitoreasca staţiune Belle Isle, aflată pe malul unui lac superb, scriitorul bătrân, ursuz şi alcoolic Monte Wildhorn (Morgan Freeman) îşi regăseşte plăcerea de a trăi, regăsindu-şi inspiraţia şi devenind un mentor pentru toţi cei din jur.

Povestea este minunată; vibrantă şi inspiratoare; în ciuda clişeelor obişnuite ale filmelor cu acelaşi subiect; având parte de o interpretare superbă a inegalabilului actor Morgan Freeman. Un basm fără vârstă despre plăcerea de a trăi; despre stimularea imaginaţiei şi despre puterea de a aduce un strop de fericire celor din jurul tău. Ca un vals cu persoana iubită în lumina lunii sau ca o expediţie odihnitoare cu pluta pe un lac către o insulă a fericirii.