Valley Girl (2020)

Filmul online Valley Girl este un remake muzical al clasicului din 1983. Pe o coloană sonoră New Wave, spune povestea senioarei de la liceul Sherman Oaks High, Julie (Jessica Rothe), și a golanului din Hollywood, Randy (Joshua Whitehouse). Se îndrăgostesc în ciuda presiunii din partea familiei și a prietenilor care nu doresc ca relația lor să reziste.

Având în vedere popularitatea La La Land și puterea nostalgiei anilor ’80, o versiune muzicală a clasicului lui Nic Cage ar fi trebuit să funcționeze – dar nici dezamagitor nu este. Coloana sonoră New Wave este nemaipomenita – de la Missing Persons la Adam Ant, de la Roxy Music până la The Cure, rezultatul minune este in Valley Girl. Cântăreața / actrita / coregraf Mandy Moore a imbinat numerele de dans (așa cum a făcut-o pentru La La Land).

Și notabila Valley Girl (deși, să fie clar, era pitipoanca de Beverly Hills în anii 90), Alicia Silverstone o interpretează pe Julie ca adult. Ea ii povestește in amanunt fiicei sale adolescente (Camilla Morrone) anii sai de liceu – acest personaj este instrumentul care permite producătorilor să renunțe la elementele originale ale anilor ’80. Rothe, o alta studenta La La Land, este în ascensiune după succesul obtinut cu comedia- horror Happy Death Day.

Valley Girl (2020) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Titlu Romania: Fata din vale
Regia: Rachel Lee Goldenberg
Actori: Alicia Silverstone, Chloe Bennet, Mae Whitman
An: 2020
Gen: Comedie, Muzicale, Romantice
IMDB: 5.3


Valley Girl (2020) Online Subtitrat


Trailer