V/H/S/2 (2013)


V/H/S/2 (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Simon Barrett, Jason Eisener
Actori: Lawrence Michael Levine, Kelsy Abbott, Adam Wingard
An: 2013
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review V/H/S/2 (2013)

În căutarea unui student dispărut, doi detectivi particulari intră în casa acestuia și găsesc o colecție de casete VHS. Vizionând materialul groaznic al fiecărei casete ei realizează că ar putea fi motive întunecate în spatele dispariției elevului.

Filmul a inceput promitator, m-a speriat ca lumea cu acele jumpscare-uri din prima caseta, apoi…mi-a venit sa opresc filmul cand am vazut zombi…Doamne, urasc filmele cu zombi, de la horcaitul lor si de la indopatul lor cu carne, creier sau mate, pana la mersul lor de boschetari si impuscatul lor in cap, mi se pare ca toate filmele cu zombi sunt la fel, nimic nu ma mai sperie la ele.

Ce sa zic, n-am imbratisat ideea filmului, ori e fantoma, ori zombi, ori extraterestru…

Si filmul are are si niste clisee enervante,de la masini care nu pornesc, sau pornesc mai greu in momentul culminant, pana la camera care incepe sa faca pureci si sa filmeze mai blurat chiar in momentul actiunii si la replici de genul ”e cineva acolo?” intr-o casa care se vrea parasita, sau “Cineva sa ma ajute!”, tot intr-o casa parasita.

Ce sa zic, o amestecatura de care n-am fost prea bucuros, am dat de extraterestrii si zombi, doua dintre cele mai detestate lucruri de mine in materie de filme.