Uriasul adormit – Sleeping Giant (2015)

Uriasul adormit – Sleeping Giant (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Andrew Cividino
Actori: Jackson Martin, Nick Serino, Reece Moffett
An: 2015
Gen: Aventura, Drama
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<_pY9_52v9sI/Sleeping.G" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Uriasul adormit – Sleeping Giant

In timpul vacantei trei pusti inlatura plictiseala testandu-si limitele…

Există mai multe filme de vîrstă de epocă decât capodopere în Louvre, dar există doar o mână dintre ei care au stat testul timpului. Prima dată, regizoarea canadiană Andrew Cividino, “Sleeping Giant”, o actualizare a scurtmetrajului care a câștigat anul trecut premiul juriului pentru tineret de la Locarno. Se poate alătura doar acestui grup select. Câștigător al premiului pentru Cel mai bun film de debut primul canadian la Festivalul de Film de la Toronto. Este povestea a trei băieți adolescenți foarte diferite în timpul unei vacanțe de vară în nordul Ontario. Nu este o comedie despre misfituri îndrăgite. Cum ar fi “Regii vara”, ci o expresie a creșterii în toată realitatea și în toată cruzimea ei.

Filmul este amplasat în zona accidentată din jurul lacului Superior, aproape de pădurile luxuriante și zonele de munte uluitoare, frumos fotografiate de către cinematograful James Klopko. Titlul se referă la formațiunea uriașă de stâncă din apropierea Thunder Bay cunoscută sub numele de Cliff Todd, care a fost numită după individul care a supraviețuit picioarelor de 100 de picioare. Cu toate acestea, titlul se poate aplica și clădirii furiei în Adam Adam (Jackson Martin) de 15 ani, un băiat sensibil, puțin efeminat, cu o imagine de sine șubredă. Adam, care nu pare să aibă un os jignitor în corpul său, este omul ciudat care se află în colecția sa de prieteni, care include verișorii Nate (Nick Servino) și Riley (Reece Moffett). Băieții se află împreună cu bunicile lor (Rita Serino), dar nu ar privi în afara locului de detenție pentru minori.


Trailer Uriasul adormit – Sleeping Giant