Unsportsmanlike Comedy with Rob Gronkowski (2018)

Rob Gronkowski din 2018 Unsportsmanlike Comedy with Rob Gronkowski, unul dintre cei mai mari și mai interesanți jucători din fotbalul profesionist, este, de asemenea, “cel mai amuzant tip în sport”, potrivit revistei GQ. Sport și comedie se reunesc în această comedie specială găzduită de The Gronk însuși și cu comedia de standup a lui Juston McKinney, a lui Finesse Mitchell, a lui Jay Larson, a lui John Caparulo și a lui Lenny Clarke.

De la intrarea în NFL, Rob Gronkowski a fost unul dintre cei mai buni din poziția sa în ligă. Același lucru s-ar putea să nu fie adevărat cu privire la poziția lui Gronkowski în lumea comediană.

În lansarea recentă a show-ului Showtime, “Comedie nesportivă cu Rob Gronkowski”, capătul strâns al Patrioților a încercat să se ridice în picioare.

Jucătorul NFL, Rob Gronkowski, ia o pauză de pe teren pentru o noapte specială pe scenă. Capătul strâns al New England Patriots se îndreaptă spre “full Gronk” într-o nouă comedie de o oră specială pentru Showtime, care se va desfășura în seara aceasta (5 ianuarie) la ora 22:00. ET / PT.

Comedia nesportivă cu Rob Gronkowski a fost înregistrată pe 21 iulie la Showcase Live din Foxborough, MA. Speciala viitoare vede capătul strâns al poziției de găzduire. Alăturat de o echipă de cinci nume foarte cunoscute în lumea comediei stand-up.


Regia: Scott Moran
Actori: John Caparulo, Lenny Clarke, Robert Goon
An: 2018
Gen: Comedie
IMDB: 3.3


Unsportsmanlike Comedy with Rob Gronkowski (2018) Online