Unrest (2017)

Unrest (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jennifer Brea
Actori: Jennifer Brea, Omar Wasow, Jessica l e Taylor
An: 2017
Gen: Documentare, Drama, Istorice
IMDB: 8.1


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Unrest

A fost atât de multe ori în timpul acestui film pe care am plâns. Nu este vorba numai de Brea și de soțul ei. Există și alți pacienți cu ME / CFS cu care vă familiarizați, toți oamenii unici și relaționabili. Vei vedea varietatea vieții ME. Nu doar cine sunt acum, ci care au fost când au fost liberi să își proiecteze viața așa cum voiau.

Nu este niciodată menționat în mod direct, ci contrastul vechilor filme de acasă ale pacienților și vocea despre scepticism . In mod clar acești oameni au fost fericiți și condamnați înainte de a se îmbolnăvi. Nu arată ca oameni care se îndreptau către o defecțiune nervoasă sau o altă hipocondrie. Ei par să fie oameni energici, conduși, fericiți. Ideea că ME este o problemă psihosomatică se dovedește a fi o prostie.

Ca o spoonie am râs pentru a recunoaște o duzină de “miracol remedii” Brea încearcă că am încercat prea. Momente uluitoare pe care le-a avut și eu (și am simțit că am fost singurul ciudat pe pământ să trec prin el). Pentru oricine care suferă de boli cronice, este un film validator, văzând că nu suntem singuri.

Cred că acest film ar fi o modalitate excelentă pentru cineva care este familiarizat cu o spoonie, dar nu destul de aproape de ei pentru a vedea viața lor 24/7. Verișori, colegi, colegi de clasă. Acest lucru i-ar putea ajuta să înțeleagă. Cred că ar fi un mare plus pentru orice clasă de discriminare a persoanelor cu dizabilități. Cum ar fi să-i învețe pe profesioniștii din domeniul medical sau pe asistenții sociali să se pună în picioare unei persoane bolnave.