UnREAL (2015)

Unul din serialele cel mai bine primite ale sezonului de vară, UnReal este o dramă cu accente de satiră ce îşi introduce publicul în culisele unui reality show matrimonial. Are atmosferă, intensitate şi o doză consistentă de scandalos pentru a se transforma într-o sursă de entertainment care poate nu va face istorie; dar cu siguranţă nici nu va plictisi. Iată mai jos de ce i-ai putea da o şansă.

Şi micile ecrane din România au fost împânzite în ultima vreme de o avalanşă de reality show-uri extrem de promovate; prin urmare nu e moment mai potrivit să-ţi oferi o privire în ceea ce înseamnă realizarea unei astfel de emisiuni. În UnReal este vorba de Everlasting, un hit fictiv de audienţă în care zeci de femei se luptă pentru atenţia unui bărbat; câştigătoarea ajungând logodnica acestuia.

UnReal se concentrează atât pe participanţii la concurs, cât şi pe echipa de producţie. Arătând interesele şi idealurile extrem de diferite ale celor două “tabere”. Este un teren extrem de fertil pentru a discuta atât pe seama lipsei de scrupule a celor care vor “show” şi audienţă. Cât şi pe seama obsesiei pentru celebritate a participantelor. Distorsionata imagine a vieţii “perfecte”, a partenerului “ideal” şi a unei relaţii “împlinite” e şi ea atinsă de poveste. Dar serialul se concentrează mai mult pe spectacol şi răsturnări de situaţie decât pe comentariul social.


Regia: Marti Noxon, Sarah Gertrude Shapiro
Actori: Shiri Appleby, Constance Zimmer, Craig Bierko
An: 2015
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.9


UnREAL SEZONUL 4 Online Subtitrat:

S04E01

S04E02

S04E06

s04e03

s04e04

s04e05

s04e07

s04e08