Unnatural (2016)

Unnatural (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Hank Braxtan
Scenariu: Ron Carlson, Arch Stanton
Actori: James Remar, Sherilyn Fenn, Ron Carlson
Anul: 2015
Gen: Actiune, Groaza, Thriller
IMDB: 4.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Unnatural

Arogantul fotograf Brooking, asistenta sa și două modele se îndreaptă în mijlocul iernii spre Alaska, unde urmează să realizeze o ședință foto. Cei patru se cazează la o cabană deținută de vânătorul experimentat Martin. Martin și amicii săi reușesc să îi sperie de moarte pe oaspeții săi spunându-le povești cu un urs mâncător de oameni despre care se spune că dă târcoale pădurii din împrejurimi. Când un urs polar modificat genetic reușește să scape din interiorul clădirii Clobirch Industries, viețile celor patru sunt în pericol de moarte. Lupta pentru supraviețuire începe.

Numit ca fiind unul dintre acest an “Filme horror 8 la Die For”, nenatural ne vine de la regizorul Hank Braxtan (director în spatele anul trecut foarte distractiv Chemical Peel). El a revenit la vechile sale trucuri cu acest nou film, și punând un grup de oameni nepotrivite într-un spațiu nefericiții închisă și o situație inevitabilă. De data aceasta, în loc de o scurgere microscopice-chimice consumul de carne, avem un-consumul de carne de urs peste de dimensiuni!

Fotograf de moda Brooking (The adorabilă impertinent Ron Carlson) ia asistentul său lungă suferință DeLana (Stephanie Hodes). Si două modele de mindlessly ticăloase, Quincy (Allegra Carpenter) și prietena lui Ella (Ivana Korab). Intr-o parte de la distanță din Alaska pentru a trage unele afară -of-the-ordinare imagini. Ei stau într-o lojă bine echipată, condusă de Martin Nakos ( “tata” lui Dexter James Remar) și grupul său. Printr-o coincidență, în același timp, un urs polar Frankenstein’d scapă facilitatea de testare condusă de. Victor Clobirch (Ray Înțelept – care apar în două scene inteligente care bookend filmul). Si Dr. Hanna Lindval (Twin Peak Sherilyn Fenn), ravagii la fiecare pas.