Unlovable (2018)

Filmul Unlovable online subtitrat are un traseu diferit de presupunerile generate de titlu: umorul. Sexul și iubirea nu sunt niciodată destul pentru Joy (Charlene deGuzman), indiferent cat ar încerca să umple golul. Cam asa stau lucrurile cand vorbim despre adictie – chiar și atunci când crezi că este suficient, urmeaza apoi nevoia de mai mult. Filmul începe cu Joy scriindu-si biletul de adio, chiar dacă nu trece niciodată la fapte.

Din păcate pentru Joy, adictia de dragoste si de sex ii ruineaza viata: își pierde slujba, casa și logodnicul – acesta i-a oferit un ultimatum de a face lucrurile cum trebuie, dupa ce a prins-o ca il insela, de multe ori. Totul din cauza iubirii… ori lipsa. Acceptand că singurul mod de a-și îmbunătăți modul de viață este să primeasca ajutor, Joy urmeaza un program de dependență în 12 pași pentru sex și dragoste. Aici descopera un mentor în Maddie (Melissa Leo).

Oricât de reticenta ar fi Maddie la început, ea decide, în cele din urmă, să fie sponsorul lui Joy. Maddie devine, de asemenea, un salvator pentru Joy, ajutand-o si cu locuinta; a fost bine stabilit ca este o solutie provizorie. Singura regulă este ca Joy să fie abstinenta, fara sex si fara iubire, timp de 30 de zile. Mai ușor spus decât făcut, nu? Când Joy găsește un set de tobe în casă, începe schimbarea. Bateriile aparțin fratelui lui Maddie, Jim (John Hawkes) care, se întâmplă, să fie un pic mai singuratic.

Acest film online Unlovable, inspirat de povestea personală a actriței Charlene deGuzman, are două premise: sentimentele și umorul. Așa cum este cazul oricărui film de dependență, scenariul necesită un echilibru între seriozitate și umor. Peste toate cele, Unlovable este un film care abordeaza si interconectarea umană. Nu este un subiect ușor de tratat, dar regizorul Suzi Yoonessi o face foarte frumos; Moira Morel reuseste să surprindă viziunea despre lume a lui Joy. Muzica nu este niciodată un lucru ușor de setat pe film, dar acesta este un alt aspect realizat excelent. Nu este un musical în sine, dar filmul nu ar avea acelasi farmec fără contribuțiile muzicii lui Hawkes.

Unlovable (2018) Film Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Titlu Romania: De neiubit
Regia: Suzi Yoonessi
Actori: Charlene deGuzman, John Hawkes, Melissa Leo
An: 2018
Gen: Comedie, Drama, Muzicale
IMDB: 5.8


Unlovable (2018) Online Subtitrat


Trailer