Unknown Caller (2014)

Unknown Caller (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Amariah Olson, Obin Olson
Actori: David Chisum, Louise Griffiths, Henri Lubatti
An: 2014
Gen: Thriller
IMDB: 4.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Trailer Unknown Caller


Review Unknown Caller

În curând, Colin primește un telefon de la cineva telefonul său mobil identifică doar ca “Necunoscut apelant.” Apelantul informează Colin că el a plantat o bombă în subsolul casei. Mai mult, el a preluat noul sistem de securitate a lui Colin și programat în așa fel încât senzorii vor declanșa explozia bombei dacă cineva încearcă să iasă din casă sau să facă orice tip de apel de ieșire. Si nu este doar prea rău că Samantha este acum în casă și este inclusă în Lockdown.

Apelantul informează Colin că singurul mod în care poate salva viața lor este de a descoperi identitatea apelantului, ceea ce vrea și de ce. De-a lungul a doua zi, apelantul da Colin patru indicii care îl vor ajuta în rezolvarea “cine-ce-de ce” ghicitoare apelantului l-a dat.

Deci, e doar Colin si Samantha la risc, nu? Nu pentru mult timp. A doua zi dimineața, Jill vine pentru a ridica Samantha și, refuzând să asculte avertismentele lui Colin. Barje în casă și devine un alt participant la petrecere veselă. Dar, trei nu este niciodată de ajuns, fie. Mai târziu în acea zi, Aasim apare în căutarea lui Jill, deoarece ea nu a aratat pentru data lor de prânz.

Înainte de a Aasim are o șansă de a da buzna – și ai încredere în mine, ar fi – apelant, care are, de asemenea, casa de sub aproape, supraveghere fizică, îl împușcă, nu o dată, ci de două ori, înainte de Jill și Colin îl poate trage în casă. Așa că acum avem o petrecere de patru.

Povestea a fost doar ușor enervant la acest punct, dar acum factorul supărare se stinge diagramă.