Unhinged (2018)

Steve Walsh din Unhinged (2018) trăiește viața mare, dar este o viață construită pe ruina viselor altor oameni. Peter Farrell este un om care nu are nimic de pierdut și nu este nimic mai periculos decât un bărbat care caută răzbunare.

Este un film Unhinged online subtitrat sângeros de la început; o răpire; cum ar fi răpirea; extorcarea și tortura; o mulțime de bătăi și scârțâit. Încă unul bate praful ca victima numărul unu devine liberă; dar este destul de prost ca să nu fugă (așa cum aș vrea) apoi vine cel de-al treilea și al patrulea tip; cum ar fi trolii în basmul frasinilor; bărbați cu adevărat furioși și așa mai departe; deși basmul are un final fericit; acest film nu-i face; acolo este un câștigător; dar nu este bun guy.there sunt; de asemenea; unele femei implicate; dar toți urăsc băieții.

un film despre bani; sex; ura; celule; pc și gravedigging. o producție ieftină; așa că nu vă așteptați la mult; editarea este ca și cum ați arăta întregul război mondial 2 în 5 minute; foarte puține și puține locații. muzica este scoasă dintr-o formă de film OZN la începutul anilor 50 * și dă 3 stele pentru stamina; “poveste” si actiunea de fapt ….


Regia: Giorgio Serafini
Actori: Sean Patrick Flanery, Eric Balfour, Cherilyn Wilson
An: 2018
Gen: Thriller
IMDB: 5.0


Unhinged (2018) Online Subtitrat