Unforgiven (2013)

Unforgiven (2013) Film Online Subtitrat

Titlu original: Yurusarezaru mono
Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): David Webb Peoples, Sang-il Lee
IMDB: 7.1
Regia: Sang-il Lee
Actori: Ken Watanabe, Jun Kunimura, Shiori Kutsuna

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

La scurt timp după începerea perioadei Meiji, un fost samurai sub Edo shogunatul, Jubei Kamata, fuge de forțele guvernamentale de pe insula nordica japoneza Hokkaido. Jubei ucide urmăritorilor și dispare, dar rămâne ca infama “Jubei Killer”.

Ani mai târziu, într-un oraș de frontieră, doi frați in filme online Unforgiven, Sanosuke și Unosuke Hotta, desfigurează o prostituată. Om al legii locale, Ichizo OISHI, permite fratii merg cu doar osânda minoră în loc de trimitere a acestora la Sapporo în fața justiției. Celelalte prostituate aduna recompensa pentru o recompensa pe cei doi frați. Acest lucru atrage mai mulți vânători de recompense, inclusiv Kingo Baba, un vechi asociat al Jubei. Unul dintre vânătorii de recompense, Masaharu Kitaoji, vine cu biograful lui din Unforgiven. Înarmați cu săbii, el atrage atenția Oishi, care cere el predea armele lui, deoarece acestea sunt interzise în oraș. Confruntați cu arme de foc cu oamenii legii, Kitaoji trebuie să accepte, dar este apoi bătut și umilit de Oishi. În ziua următoare, Oishi îl aruncă afară din oraș, dar biografului, Himeji, rămâne în urmă pentru a scrie despre Oishi în loc.

Kingo piese Jubei până la o mică fermă din Unforgiven, în cazul în care el trăiește în sărăcie cu cei doi copii. Cu toate reticenți, Kingo convinge Jubei să-l ajute să câștige recompensa prin uciderea celor doi bărbați. Pe drum, ele sunt unite prin Goro Sawada, un trufașă tânăr pe jumătate ainu om care pretinde că a ucis cinci bărbați deja. În cazul în care trio-ul ajunge la orașul de frontieră, Oishi găsește și recunoaște Jubei la han. El ironizeaza, bate, și cicatrici Jubei, dar nu-l omoare. Kingo și Goro sunt la etaj cu prostituatele și să scape nevătămat. Dupa ce recuperarea cu ajutorul prostituatelor, cei trei bărbați urmări în jos una dintre țintele lor și să-l omoare. Jubei oferă o lovitură uciderea după ce Kingo nu este în măsură să facă acest lucru el însuși. După aceasta din Unforgiven, Kingo admite că el nu are stomac pentru a ucide. Dându Jubei pușca, el părăsește ceilalți doi bărbați pentru a colecta recompensa. Jubei și Goro a reveni la oraș să-l omoare pe celălalt frate Hotta. Jubei trimite Goro în a ucide pe omul în timp ce el folosește o latrină. Dupa o încăierare în care Goro este în imposibilitatea de a obține o lovitură fatală cu pistolul, el înjunghie fratele Hotta cu un cuțit ainu. Cu toate că Jubei și Goro de evacuare, oamenii OISHI sunt capabili de a urmări în jos Kingo, care este ucis după o noapte de tortură.