Unfallen (2017)

Unfallen (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Dante, Josh Hodgins
Actori: James Hong, Michael Madsen, Rebekah Kochan
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Razboi
IMDB: 5.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Unfallen

Aruncarea necorespunzătoare a unei drame de război contemporane, low-budget-ul “Unfallen” este un eșec epic pe toate fronturile.

Saga saga, co-regizată de Josh Hodgins și un singur Dante, începe la începutul anilor ’90 în Tadjikistan (curtoazia statului Washington), unde o pereche de frați gemeni în vârstă de 7 ani rămân orfani de războiul civil, rezultand ca unul dintre ei sa fie adoptat de un cuplu de la Denver.

Cu un deceniu încoace, Rustam (scriitorul de film, James Nasimi), care se confruntă cu o piatră, se alătură armatei americane și se deplasează în Afganistan, unde în cele din urmă vine împotriva fratelui său trădat taliban, Suhrob ( de asemenea, Nasimi), descoperind că cei doi încă mai împărtășesc fundamentele în afară de o pereche de barbe cele mai ridicole de la părul facial facial din “Team America: World Police”.

Doar puțin mai convingătoare sunt accentele de război din Orientul Mijlociu, care continuă să se predea originilor lor americani evidente. Si scenelor cu Michael Madsen ca un general american corupt, care pare să fi fost aerisiți în producție într-un timp și un loc mai târziu.

Dorința inteligibilă a lui Madsen de a intra și a ieși din această mizerie din punct de vedere tehnic cât mai rapid posibil. Este în mod evident împărtășită de James Hong (vocea irascibilă a domnului Ping în filmele “Kung Fu Panda”). A cărei prezență similară, doar câteva minute așezate în spatele unui birou.

Sperăm că scaunul lui era mai confortabil decât dialogul dureros de lemn al filmului.