Undrafted (2016)

Undrafted (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Joseph Mazzello
Actori: Tyler Hoechlin, Chace Crawford, Joseph Mazzello
An: 2016
Gen: Comedie, Drama, Sport
IMDB: 6.5


Se lucreaza la subtitrare!

<92cgwKDz9Nc/unded16" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Undrafted

Baseball intramural este dat sa chinuitor în mod adecvat din cauza în undrafted. Care încearcă în zadar să genereze umor de după-amiază echipa drojdia societății de a arunca accese de furie profane. Intrând în fistfights, argumentând despre cel mai bun membru al Backstreet Boys, și bufneala despre care nu obtinerea selectat pentru a juca pentru un maior Club League.

Această ultimă fir se referă la John Mazetti (Aaron Tveit), care rateaza pe a fi elaborat pentru marile ligi în ajunul jocului a playoff-ului semifinalei echipa lui – o poveste inspirată de soarta nefericită a propriului frate aspirant-ballplayer scriitor-regizor Joseph Mazzello lui. În timp ce se atinge acel Mazzello a considerat potrivit pentru a sărbători dragostea tenace fratele său de distracție națională, nu există nici o scăpare faptul că shenanigans pirogă-and-diamant sunt în mod constant plictisitoare.

Concentrându-se pe jucătorii care au fost fiecare cu o trasatura revărsate de personalitate singuratic – inclusiv Toată lumea vrea Unele !! ‘s Tyler Hoechlin – și care sunt ciupită împotriva adversarilor suportabil, cu o înclinație pentru complac în descântece stil majoretă, undrafted întinde șapte- sale concurs de amatori, cu inning tot felul de incidente inerte, inclusiv o încăierare cu întârziere, care implică poliția.

Cu personaje care variază de la o usoara agravare a out-și-out intolerabilă, și care gravitează în jurul unui joc al cărui rezultat nu are consecințe semnificative, această underdogs-make-bun basm este un rainout dramatic si comic.


Trailer Undrafted