Underground Game – Jogo Subterrâneo (2005)


Underground Game – Jogo Subterrâneo (2005) film online subtitrat

Regia: Roberto Gervitz
Actori: Maria Luísa Mendonça, Sabrina Greve, Thavyne Ferrari, Júlia Lemmertz, Maitê Proença
Anul: 2005
Gen: Romantic, Drama
Durata: 109 minute
IMDB: 6.6/10 din 222 voturi

Un subteran brazilian. Un bărbat. O femeie. El a observat fata ei, buzele, modul în care ea scade privirea ei. Acesta trebuie să fie. El o urmează la anonimatul interlope urban, prin labirintul de scări rulante și mașini de bilete, aceasta nu trebuie să piardă. Apoi, ea ia rândul său greșit, și el face să dispară în mulțimea de navetiști. Martin (Felipe Carmago) a încredințat soarta. În fiecare zi, el joacă jocul descris mai sus, pentru a găsi o iubire mare, care ar putea schimba viata pentru totdeauna. Regulile sunt simple. El are în vedere un traseu de la care nu trebuie să se abată și va fi urmată de o femeie, atâta timp cât acestea selectează precis căile magice pe care le-a proiectat anterior pentru ei înșiși in Underground Game.

Ocazional el se complace într-o excursie la marginea drumului, dar întotdeauna să doarmă în conștiința numai cu o femeie care nu a prevăzut el soarta. Toate interludii înainte de Martin va fi soarta a doua zi o noua oportunitate. Dar regulile sunt cunoscute acolo pentru a fi rupte și o poveste de dragoste cu misteriosul Ana (Maria Luisa Mendonca) ia cursul lucrurilor în propriile mâini, fără aderarea la orice plan sau să urmeze regulile. Nici un motiv, nici logica. Martin este rupt de sub controlul vieții sale, care de acum înainte imprevizibil ruleaza rapid și distructiv. Underground Game joacă cu problema de noroc și providenței, adresat în mod repetat verbal în cadrul discuțiilor care au condus solicitantul cu un prieten orb care ca Kassandra paradoxal citește gândurile și pare să știe ca doar viitorul inevitabil, fără acest capăt poate. Aici protagonistul ca un Casanova modern, care nu iubește iubesc, dar de căutare pentru actele lor.

Underground Game care se bazează pe o povestire de argentinian Julio Cortázar scriitorul vânătoare, ca un vârtej în jurul picioare în centrul Amour Fou sine dezlănțuie, director Roberto Gervitz organizat contrastante urma evenimentelor cu calm stoic. Furtuna a provocat mai degrabă în fanteziile și dorințele noastre și la sfârșitul este întrebarea dacă acesta este cu dragoste și cu minuni. Pentru a fi capabil să-l perceapă, trebuie să credem mai întâi în ele. Poate ca la Unicorn, în care suntem doar în măsură să aibă grijă de prea multe dezamăgiri, iapa de culoare albă.