Under the Skin (2013)

Under the Skin (2013) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Pe sub piele
Gen: Drama, SF, Thriller
Producator(i): Walter Campbell , Michel Faber
IMDB: 6.3
Regia: Jonathan Glazer
Actori: Scarlett Johansson, Jeremy McWilliams, Lynsey Taylor Mackay


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Under the Skin (2013)

O ființă extraterestră de pe o planetă unde carnea de om este un binevenit fel în meniu, vine pe Pământ și se deghizează în Laura, o femeie seducătoare. Ea stă la pândă pe marginea unor șosele nu foarte circulate sau prin pustietăți unde vin doar alpiniștii și atacă folosind arma cea mai puternică pentru prada umană: sexualitatea ei vorace.

Eficiența atacului ei e întotdeauna mortal, dar, cu timpul, Laura începe să fie atrasă și schimbată de complexitatea vieții de pe Pământ. Apariția umanității în ea duce la o slăbire a caracterului său extraterestru și o face să intre în conflict cu cei din propria rasă. Observând lucrurile din punctul ei de vedere avem parte de o perspectivă extraterestră asupra lumii noastre.

Înainte de toate Jonathan Glazer a fost un regizor de spoturi publicitare şi videoclipuri pentru artişti celebri; domeniu în care a creat adevărate bijuterii (Street Spirit (Fade Out) şi Karma Police – Radiohead; Karmacoma şi Live with Me – Massive Attack; precum şi Into My Arms – Nick Cave sunt cu adevărat geniale); însă; la fel ca un alt celebru “clipangiu”; olandezul Anton Corbijn (responsabil de cariera vizuală a grupului Depeche Mode); a simţit nevoia să-şi depăşească limitele; aventurându-se pe teritoriul filmului de lung metraj.

Dacă pelicula de debut; thrillerul Sexy Beast; este un film seducător vizual; cuminte şi eficace; susţinut şi de prestaţiile lui Ben Kingsley şi Ray Winstone; nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cea mai recentă creaţie a sa; mult aşteptatul şi elogiatul Under The Skin; un film ce poate fi narat într-o singură frază: doi extratereştri; o femeie şi un bărbat; ademenesc sau răpesc bărbaţi; ale căror trupuri topite constituie probabil hrană pentru alţi extratereştri sau materie primă pentru o altă civilizaţie.