Under the Silver Lake (2018)

Stabilita in Los Angeles, povestea Under the Silver Lake (2018) online subtitrat se concentreaza in jurul unui barbat care devine obsedat de circumstantele stranii ale crimei unui mogul miliardar si de rapirea unei tinere. Sam, un tanar prietenos, insa fara vreun rost, devine un detectiv neasteptat, rapid implicat intr-o situatie complicata, in timp ce investigheaza disparitia misterioasa a vecinei sale de care s-a indragostit.

Cand aceasta dispare, Sam porneste intr-o calatorie bizara de-a lungul Los Angeles-ului pentru a decoda secretul din spatele disparitiei ei, lucru care il conduce in cele mai intunecoase profunzimi ale misterului, scandalului si conspiratiei. Pe masura ce examineaza orasul Los Angeles, cautand orice fel de indicii pe care le poate gasi, el da peste o conspiratie mai mare si mai sinistra decat isi imaginase vreodata, una care implica miliardari, celebritati, mituri urbane si chiar cultura pop asa cum o stim.

Under the Silver Lake (2018) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Sub Lacul de Argint
Regia: David Robert Mitchell
Actori: Callie Hernandez, Sydney Sweeney, Jimmi Simpson
An: 2018
Gen: Comedie, Crima, Drama
IMDB: 6.4


Under the Silver Lake (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review Sub Lacul de Argint

Considerat de către prestigioasa publicație americană Variety drept un „omagiu adus lui David Lynch”, Under the Silver Lake îi are drept protagoniști pe Andrew Garfield, cunoscut pentru rolurile din Spider-Man (Marc Webb), Silence (Martin Scorsese) sau Hacksaw Ridge (Mel Gibson), și Riley Keough, nepoata lui Elvis Presley, cu roluri în The House That Jack Built (Lars von Trier), American Honey (Andrea Arnold) și Mad Max: Fury Road (George Miller).

Under the Silver Lake ne spune povestea lui Sam (Andrew Garfield), un tânăr din LA, obsedat de cultura pop, care își spionează vecinii și citește conspirații. Când Sarah, tânăra și enigmatica lui vecină dispare subit, Sam pornește în căutarea ei, traversând orașul, într-o anchetă obsesivă suprarealistă. Astfel, ajunge să se scufunde în lumea tenebroasă a Orașului Îngerilor și să elucideze dispariții și crime misterioase, născute de scandaluri și conspirații.

„Under the Silver Lake este viziunea mea asupra istoriei Los Angeles-ului, o istorie care, după mine, se pretează a fi povestită prin prisma genului polițist: piscine însorite, umbre obscure, pasaje secrete, fete tinere de familie bună, morți misterioase… imaginea iconică a unui oraș construit din visuri și imagini animate”, spune regizorul David Robert Mitchell.

David Robert Mitchell a crescut în suburbiile orașului Detroit și locuiește în prezent în Los Angeles. Under the Silver Lake este cel de-al treilea lungmetraj al său, după It Follows, considerat unul dintre filmele cele mai terifiante din istoria Sundance, și The Myth of the American Sleepover, premiat la Festivalul South by Southwest, înainte de a avea premiera internațională în cadrul Semaine de la Critique la Festivalul de la Cannes în 2011.