Uncertain Glory – Incerta glòria (2017)

În Spania răzută de război, în timpul tumultuosului 1937, un tânăr ofițer republican va cădea fără speranță pentru farmecul unui femme-fatale înșelătore, care nu va ezita să-l folosească în interesul său.

În timpul războiului este greu să găsești dragoste sau compasiune pentru asta. Și când doi foști prieteni trebuie să fie pe site-uri opuse … s-ar putea întreba ce face cu oamenii. Acest film poate să nu fie cea mai bună piesă de caractere sau un exemplu, dar are unele drame serioase în ea (nu este vorba de cuvinte). Urmăm povestea acestor oameni în vremuri disperate și există o afecțiune pe care o veți avea pentru personaje.

În general, vă va lăsa rece, cu excepția anumitor scene, mai ales una care implică un copil. Dar investiția emoțională este limitată, astfel încât este posibil să nu simțiți atât de mult pentru film așa cum ar trebui. Și pentru ca un film ca acesta să funcționeze pe deplin, ai avea nevoie de asta. Încă destul de decent pentru un ceas și foarte bine făcut din punct de vedere tehnic.


Regia: Agustí Villaronga
Actori: Marcel Borràs, Núria Prims, Oriol Pla
2017
Gen: Drama
IMDB: 6.2


Uncertain Glory – Incerta glòria (2017) Online Subtitrat