Un porumbel cugetând pe o ramură (2014)

Un porumbel cugetând pe o ramură (2014) Film Online Subtitrat

Titlu original: A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence
Regia: Roy Andersson
Actori: Nisse Vestblom, Holger Andersson, Charlotta Larsson
An: 2014
Genuri: Comedie, Drama
IMDB: 7.0
Durata: 101 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Trailer Un porumbel cugetând pe o ramură

Sinopsis Un porumbel cugetând pe o ramură

Completând o trilogie care include și Songs From The Second Floor din 2000, ultima realizare, “A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence”, este descrisă de către regizor însuși drept uriașă, profundă, fantastică, plină de umor, tragică și filosofică.

Review Un porumbel cugetând pe o ramură

Cu un film care este mai mult o serie de viniete lusciously incadrate si, adesea, suprarealist decât unul preocupat de orice fel de reală complot, este ispititoare cronica doar aceste imagini unul câte unul, pentru a face un bilanț și să încerce să creadă ceea ce tocmai a fost văzut.

Ca, vezi moartea de luptă pentru a deschide o sticla de vin, a trecut neobservat de o soție veselă vizibilă în cealaltă cameră? Sau tu martor viața și vremurile de doi agenți de vânzări noutate dureros incomode încearcă să-și vândă dinții de vampir și cutii de râs? Și ce despre scena în care Charles XII este flirt, toate nehotărât, într-un bar de azi în timp ce marșuri sale armată cântând în fundal?

Aici e chestia. Atunci când se iau în Roy Andersson Un porumbel Sat într-o ramură Reflectând asupra existenței, și pur și simplu trebuie, niciodată întrebați filmul “de ce?” Întreabă “De ce naiba nu?” Acest lucru vă va elibera să se simtă pentru acest film cu adevărat special și devin cufundat în diverse plăceri imaginative, vizuale ale unui bricolajului suedez inexpresiv despre viața lui prostesc, dar cele mai semnificative, momente. Pentru un film care începe cu promisiunea clar că va fi despre “a fi o ființă umană,” nu numai Andersson face bine, dar el provoacă, tickles, și chiar vă mystifies cu însăși noțiunea de umanitate.

Andersson își sapă adânc în drumul său individualist și absurd și arde imaginile sale uimitoare pe creier. Tot ceea ce contează pentru ceva aici, indiferent dacă este clar sau nu. Porumbel nu prezintă în mod arbitrar un copil chicotind; este hypothesizing despre bucuriile mai mici din viață. Și, ca și viața, acesta este un film care devine mai complicată, provocatoare, și plină de satisfacții pe măsură ce înaintează. Este doar tot mai bine. film de Andersson conduce spectrul portretisticii umane.