Un polițist și jumătate – Ride Along (2014)

Kevin Hart și Ice Cube sunt protagoniștii comediei Un polițist și jumătate – Ride Along, noua producție a regizorului și producătorului comediei-blockbuster Think Like a Man.

Un tip căruia-i turuie gura încontinuu ține neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un polițist căruia-i sare țandăra foarte ușor. Odată ce acesta acceptă să fie însoțit de (probabil, spre disperarea lui) viitorul lui cumnat, cel din urmă se vede nevoit să facă tot posibilul să supraviețuiască în cele mai nebunești 24 de ore din viața lui.

În ultimii doi ani, agentul de pază de liceu Ben (Hart) a tot încercat să-i dovedească lui James (Cube), detectiv decorat din cadrul forței de poliție din Atlanta (APD), că e mai mult decât un dependent de jocuri video care nu o merită pe sora lui James, Angela (Tika Sumpter). Când Ben e, în sfârșit, acceptat la academia de poliție, consideră că și-a câștigat deja respectul polițistului, și că acesta îi va acorda binecuvântarea de a se însura cu Angela.


Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 6.2
Regia: Tim Story
Actori: Ice Cube, Kevin Hart, Tika Sumpter


Ride Along (2014) Online Subtitrat


Trailer