Un om la locul lui – A Decent Man (2018)

Petru (38) in filmul Un om la locul lui – A Decent Man online subtitrat este inginer de foraj intr-o companie multinationala si se pregateste sa se casatoreasca cu iubita sa care e insarcinata. Viata sa aparent linistita este complet bulversata atunci cand o colega cu care Petru are o relatie adultera sufera un accident grav de munca. Petru nu reuseste sa se impace cu gandul ca noua sa viata abia incepe in timp ce a ei pare a se fi sfarsit. Avand in vedere ca situatia este in mod obiectiv iremediabila, Petru isi asuma riscul de a cauta un echilibru imposibil intre cele doua femei.

Laura este o tanara care vrea sa-si traiasca linistita povestea alaturi de barbatul pe care il iubeste. Medic, viitoare mama si sotie, e gata de o noua etapa si de mutarea la Bucuresti. Ar putea fi orice femeie. In filmul Un om la locul lui – A Decent Man online, lungmetrajul de debut al regizorului Hadrian Marcu, Laura este unul dintre cele doua personaje feminine care graviteaza in jurul lui Petru (Bogdan Dumitrache).

Laura crede, pana la un punct, ca este singura alegere din viata lui. Laura in filmul romanesc online Un om la locul lui este medic intr-un oras de provincie din Romania. Este draguta, tanara, pragmatica si emotiva. Mai mult decat atat, Laura este insarcinata cu iubitul ei, Petru, inginer de foraj intr-o companie multinationala.


Regia: Hadrian Marcu
Actori: Madalina Constantin, Bogdan Dumitrache, Ada Gales
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Romanesti
IMDB: n/a


A Decent Man (2018) Online Subtitrat