Un munte de virginitate – Fúsi (2015)

Un munte de virginitate – Fúsi (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Dagur Kári
Actori: Sigurjón Kjartansson, Margrét Helga Jóhannsdóttir, Ilmur Kristjánsdóttir, Gunnar Jónsson
An: 2015
Gen: Drama
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Un munte de virginitate – Fúsi

Fúsi a trecut de 40 de ani, dar încă îi lipseşte curajul de a-şi înfrunta maturitatea. Trece ca un somnambul prin viaţa de zi cu zi, în care rutina este cuvântul-cheie. Iată-l însă nevoit să facă o schimbare totală când în viaţa lui apar pe neaşteptate o fetiţă de opt ani şi o femeie de-a dreptul debordantă.

Ghețarii din Islanda se topesc cu caldura cinematografiei islandeză. Virgin Mountain este îndepărtat, dar plin de iubire, de echilibru ca o vopsea de culori reci, dar sinceră și stăruitoare aceeași ca Fusi, care este un nume filmului. Îmbrățișarea Fusi este o stare de complicat pentru public. Este atât de ușor să iubească și să fie una cu el, dar el ne amintește de oameni care sunt la fel ca și el în jurul nostru și care sunt ignorate de către noi. Acesta oferă o cantitate de durere de inimă scalate cu busola morală a fiecărui spectator în parte. În afară de aceasta, empatia pe care o simțim pentru el ne dă o speranță de a fi persoană mai bună.

Fusi poate fi omul cel mai naiv din lume. El nu are răul interior și totul este atât de simplu pentru el, chiar, uneori, el nu poate să vadă consecințele acțiunilor sale. El nu se supără împotriva oamenilor care sunt nedrept față de el, nici nu știe ce răzbunare este. Tot ceea ce știe este de a ajuta celelalte și care acționează pentru binele comun. Dar, dincolo de aspectul său fragil, el pastreaza o personalitate solida la fel de fel ca și mărimea lui.


Trailer Un munte de virginitate – Fúsi