Un loc fierbinte – The Hot Spot (1990)

Aventură, risc și multă pasiune se împletesc pentru a crea o acțiune pe cinste. Drama Un loc fierbinte – The Hot Spot online subtitrat este construită după firul narativ al nuvelei lui Charles Williams, Hell Hath No Furry și poartă amprenta inconfundabilă a marelui actor și regizor Dennis Hopper. Don Johnson este Harry Madox, rebelul singuratic care ajunge în sălbăticia Texasului și intră, așa cum obișnuiește de-o viață, în mari și tensionante aventuri.

Își face datorii mari la niște oameni periculoși și este nevoit să se angajeze la un service de mașini uzate unde atmosfera nu va fi nici pe departe una liniștită. Proprietarul service-ului este George Harshaw. Dar mult mai important este că soția patronului este o femeie atrăgătoare și recunoscută pentru cuceririle ei extraconjugale căreia i-a picat cu tronc. Între ei se aprinde o pasiune nebună și neîngrădită de nimic.

În peisaj apare, pentru mai multă intrigă, o altă femeie cu o atractivitate diferită de a celeilalte. Amândouă îl învăluie cu farmecul lor, însă el nu este omul care să ocolească problemele, aventura și diversitatea.

Un loc fierbinte - The Hot Spot (1990) Online Subtitrat in Romana


Regia: Dennis Hopper
Actori: Don Johnson, Virginia Madsen, Jennifer Connelly
An: 1990
Gen: Crima, Drama, Romantice
IMDB: 6.4


The Hot Spot (1990) Online Subtitrat


Trailer The Hot Spot (1990)