Un hoț cinstit – Honest Thief (2020)

Filmul Un hoț cinstit – Honest Thief (2020) online subtitrat este povestea unui spărgător de bănci cu vechime care vrea să se predea fiindcă… s-a îndrăgostit. Dar totul se complică din cauza a doi agenți FBI corupți, care pornesc pe urmele lui, hotărâți să-l elimine și să-i fure banii pe care acesta intenționa să-i dea înapoi.

Tom (Liam Neeson) poate fi descris în multe feluri, dar, în principal, este un hoț faimos, și un romantic nou-convertit la iubire. Sentimentele sale din filmul Un hoț cinstit – Honest Thief (2020) pentru Annie (Kate Walsh) l-au făcut să vrea să repare greșelile trecutului, și să lase în urmă viața de infractor.

Deși a operat întotdeauna cu integritate și principii, jafurile sale din filmul Un hoț cinstit – Honest Thief (2020) online subtitrat fiind în exclusivitate fără violențe, nu vrea ca relația lui să se construiască pe minciuni. Se decide să se predea FBI-ului, și să dea înapoi banii pe care i-a furat, în schimbul unei înțelegeri care să-i permită o sentință mai ușoară și un cazier curat.


Regia: Mark Williams
Actori: Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney, Jeffrey Donovan
An: 2020
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.1