Un glonț la țintă – Jack Reacher (2012)

Un glonț la țintă – Jack Reacher (2012) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Mister
Scenariu: Lee Child, Christopher McQuarrie
IMDB: 7.0
Regizor(i): Christopher McQuarrie
Actori: Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Un glonț la țintă – Jack Reacher

Jack Reacher, eroul seriei bestseller care îi poartă numele, creat de Lee Childs, trece granița genurilor și își face debutul pe marele ecran în JACK REACHER. UN GLONȚ LA ȚINTĂ. Fostul investigator militar Jack Reacher (Tom Cruise) este pe urmele unui ucigaș care a omorât șase oameni, fiecare dintr-un singur foc.

Când polițiștii sunt siguri că a pus mâna pe suspect, acesta refuză să scoată o vorbă, în schimb le dă o hârtie pe care scrie atât: “Aduceți-l pe Jack Reacher!”. Așa începe o cursă contracronometru pentru aflarea adevărului din spatele acestui caz, pe care el îl va demonta piesă cu piesă luptându-se cu un dușman la care nimeni nu se aștepta.

Filmul e bunicel cu un Tom in mare forma.. Cruise este un adevarat movie star si carisma personala poate garanta succesul unui film.

Pelicula are parte de momente de suspans; actiune si cateva scene de lupta corp la corp.. dar as plasa-o ca si calitate sub Mission Impossible Ghost Protocol( ultimul film de actiune al lui Cruise pana la acesta )

Merita vazut pentru fanii tom cruise sau pentru amatorii de filme de actiune si suspans de buna calitate. De mentionat este si prezenta marelui actor Robert Duvall intr-un rol delicios secundar..