Un ascultator în noapte – The Night Listener (2006)

Un ascultator în noapte – The Night Listener (2006) Online Subtitrat


Regia: Patrick Stettner
Actori: Robin Williams, Toni Collette, Rory Culkin
An: 2006
Gen: Crima, Mister, Thriller
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Un ascultator în noapte – The Night Listener (2006)

Pentru al doilea sau film, scenaristul si regizorul Patrick Stettner abordeaza cel mai palpitant roman al lui Armistead Maupin, in care apreciatul prezentator al unei emisiuni de radio, Gabriel Noone (Robin Williams), dezvolta o relatie intensa prin intermediul telefonului cu un tanar ascultator, pe nume Pete (Rory Culkin) si cu mama adoptiva a acestuia (Toni Collette), tocmai cand propria lui viata trece prin schimbari dramatice.

De ce il atrage Pete atat de mult pe Gabe? Memoriile lui Pete, in stilul JT LeRoy, care urmeaza sa fie publicate? Sau faptul ca Jess (Bobby Cannavale), iubitul lui Gabriel de opt ani, pleaca?

Armistead Maupin a numit Un ascultator in noapte “un thriller al inimii”, iar Gabriel ajunge intr-adevar la extreme pentru a afla cine e Pete, de fapt. in mainile lui Stettner, care confirma promisiunea lansata cu debutul sau la Sundance, “Rafuiala”, Un ascultator in noapte devine un clasic al filmelor de mister, care exploreaza teme privind identitatea, obsesia si sublimarea.