Un alt Pământ – Another Earth (2011)

Un alt Pământ – Another Earth (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Mike Cahill
Actori: Brit Marling, William Mapother, Matthew-Lee Erlbach
Anul: 2011
Gen: SF, Drama, Romantice
Durata: 92 minute
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Un alt Pământ – Another Earth

În “Another Earth”, Rhoda Williams (Brit Marling), o tânără acceptată în programul de astrofizică MIT, aspiră să exploreze cosmosul. John Burroughs (William Mapother) este un compozitor talentat care a ajuns la apogeul profesiei sale și așteaptă un al doilea copil. Imediat după șocul descoperirii unui Pământ duplicat, tragedia lovește viețile acestor străini și destinele lor se unesc irevocabil.

Este un film cu un buget mai redus decat Melancholia si totusi mie mi-a placut mai mult acest film datorita scenariului si jocului actoricesc mai bun.Din distributie mi-a placut mult cum a jucat actrita Brit Marling a carei cariera a inceput cu acest film care a aratat adevarata valoare al ei ca si actrita,iar dupa un an a primit si un rol important in filmul Arbitrage.Este un film pe care il recomand persoanelor care iubesc genul SF, dar mai recomandat este pentru cei care iubesc filmele psihologice,iar nota oferita de mine este 8.

Nu sunt în măsură să îi acord o notă, pentru că nu sunt un critic, ci doar categorisesc filmele și serialele pe care le urmăresc în plăcut/neplăcut. Fiecare film/serial are povestea sa și nu le poți compara, pentru că au diferite teme. Pe acesta îl încadrez la plăcut. Cele 10 stele pe care le acord sunt pentru că îmi place, la cele care nu-mi plac acordând o stea.


Trailer Un alt Pământ – Another Earth