Ulysses (1954)

Ulysses (1954) film online subtitrat

Regia: Mario Camerini
Actori: Kirk Douglas, Franco Interlenghi, Anthony Quinn, Silvana Mangano, Daniel Ivernel
Anul: 1954
Gen: Aventura, Fantezie
Durata: 117 minute
IMDB: 6.7

Cel mai aproape asemănarea cu Ulysses care actorul Kirk Douglas poartă în film, intitulat “Ulise”, care a venit la Globe ieri, derivă de la Sporting sa o strânsă decupată barba proeminentă și familiar. Dar Ulysses acest lucru face el cel mai semene este președintele Ulysses S. Grant. Adevărat, nu avem fotografii autentice ale eroului legendar al grecilor a căror isprăvi puternic au fost celebrată de către Homer în apel sau “Odiseea”. Dar elocvența de care poem epic ne conduce de a vizualiza cineva un fleac mai transcendent decât domnul de pe 50 $ proiectul de lege.

Cu toate acestea, ne temem că domnul Douglas și oamenii care au scris și au făcut acest film într-o mare internațional cârlig-up de italieni și americani în Italia a avut mintea lor stabilite pe modelarea un erou de genul că, de obicei, prin swaggers acele filme de lurid și natura romantica care sunt făcute la Hollywood. Pentru domnul Douglas “Ulise, care arata ca presedintele Grant, acționează ca Davy Crockett, fără tărăgănarea Sud. El este un temerar încrezătoare în sine Piept care bate în jos luptători și giganti cu un singur ochi în loc de urși, și pețitori Snippy limba-bice Penelope în loc de congresmani. El este o pisica rece puternic cu doamnele, în special Circe, o femme fatale solid. Tot ce trebuie să arate poftă lui, de triumfuri robuste este de a scuipat tutun sau învârti un trabuc mare.

Și faptele care un echipaj de șapte scriitori, inclusiv Ben Hecht și Irwin Shaw, ați ales mai degrabă în mod liber de la Homer și Având în vedere această bravo pentru a face sunt cele care permit cel mai evident ca el să-și arate mușchii și dinții. Există ca afacerea a arunca luptătorul campion pe insula Phaeacia și ucigand Polyphemus cu un singur ochi, în pestera lui bogat prevazut. (În Homer, The outwitting a ciclopilor a fost mai inteligent si alunecoasa decât este aici. Dl Douglas, pur și simplu l-straturile cu grapejuice proaspăt, apoi blochează un jurnal fierbinte în ochi.) Există, de asemenea episodul fringing pe insula cu sirene (nevăzut), și un mare culminant-un singur om sacrificarea pețitorii Penelope.