Ultimul Mohican – The Last of the Mohicans (1992)


Ajută cu o donație! Help us with a Donation!

Regizat de Michael MannUltimul Mohican – The Last of the Mohicans este o poveste despre dragostea trascedentala, o adevarata “gura de aer proaspat” intr-o epoca greu incercata, care are loc in coloniile americane. In aceasta productie din 1992, castigatoare a premiului Oscar, Daniel Day-Lewis (indianul Hawkeye) si Madeleine Stowe (englezoaica) se indragostesc pe fondul Razboiului Indiano-Francez din 1936.

Povestea in sine inseamna foarte mult pentru Michael Mann (regizorul productiilor “The Heat”, “The Insider”), care afirma ca o vede precum un copil. De altfel, este greu sa nu remarci tenacitatea bravului indian Hawkeye care afisaza un curaj specfic eroilor lui Mann. In acest film, stilul de abordare il situeaza pe Mann in galeria celor mai prolifici regizori si producatori.

Repovestind pentru a “N”-a oara faimoasa istorie din perioada colonizarii Americii, Mann a adoptat un unghi romantic realizand o productie de mare clasa, in niciun fel datata, cu scene de actiune de mare virtuozitate.


Gen: Actiune, Aventura, Drama
IMDB: 7.8
Regizor(i): Michael Mann
Actori: Daniel Day-Lewis, Madeleine Stowe, Russell Means


The Last of the Mohicans (1992) Online Subtitrat


Trailer


Ultimul Mohican - The Last of the Mohicans (1992)
Ultimul Mohican - The Last of the Mohicans (1992) Online Subtitrat in Romana

Regizat de Michael Mann, Ultimul Mohican - The Last of the Mohicans este o poveste despre dragostea trascedentala, o adevarata "gura de aer proaspat" intr-

Notă film - PortalulTauTV.net:
5