Ultimul glonț – One in the Chamber (2012)

Ultimul glonț – One in the Chamber (2012) Online Subtitrat


Regia: William Kaufman
Actori: Cuba Gooding Jr., Dolph Lundgren, Claudia Bassols
An: 2012
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Ultimul glonț – One in the Chamber (2012)

Când interlopii apucă pe calea războiului, viața asasinilor plătiți prosperă.

Două familii mafiote reiau calea sângelui după trei ani de pace. Și cum să facă asta mai ușor altfel decât cu ajutorul asasinilor plătiți. Ray Carver, plătit să “repare” problema celor două familii interlope pragheze, cea a Tavianilor și cea a Suverovilor, acceptă deoarece se suprapune cu o veche problemă nerezolvată – fata uneia dintre fostele lui ținte este la Praga și el e hotărât să-i ofere protecție ca plată pentru uciderea tatălui ei și pentru faptul că a fost reticent să o omoare și pe ea.

Situația se complică atunci când una din țintele sale din clanul Tavianilor reușește să scape și amenință pe Suverovi; iar aceștia angajează un alt asasin; numit “Lupul”- Aleksey Andreev – să ducă treaba la bun sfârșit. Lupta dintre familiile mafiote devine o luptă între cei doi asasini; dar cum pentru cei doi totul se rezumă la bani; fac în așa fel încât să iasă cu bine din conflicul creat.

Se putea şi mai rău; ca în cazul ultimelor filme cu Van Damme şi cu Seagal; aşa că aici înca se mai poate vedea câte ceva în comparaţie cu megashit-urile deja menţionate. Lundgren e simpatic şi chiar amuzant; iar Cuba Gooding se descurcă şi el bine în ciuda faptului că interpretează un gen de rol inedit pentru el. În rest; filmul e destul de previzibil.