Ultimul castel – The Last Castle (2001)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Ultimul castel – The Last Castle (2001) Online Subtitrat


Regia: Rod Lurie
Actori: Robert Redford, James Gandolfini, Mark Ruffalo
An: 2001
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ultimul castel – The Last Castle

Un General trimis la inchisoare se aliaza cu ceilalti detinuti pentru a se revolta impotriva sistemului juridic care i-a inchis…

Forta exploziva a vedetei se combina cu actiunea spectaculoasa din Ultimul castel online subtitrat, in momentul in care castigatorul Premiului Oscar Robert Redford se confrunta cu un neindurator paznic de inchisoare (James Gandolfini, castigator al premiului Emmy) intr-un thriller plin de actiune. Serviciile aduse tarii il transforma intr-un erou. O singura greseala il transforma in prizonier!

La douăzeci de ani după ce explorase mediul penitenciar și abuzurile săvârșite în spatele porților închise în ”Brubaker” (1980); marele Robert Redford revine în închisoare de această dată în rol de deținut; el este aici un general patriot care nu respectase ordinele superiorilor în cursul unei acțiuni militare peste hotare și fusese condamnat.

The Last Castle online subtitrat este o altă luptă împotriva abuzurilor petrecute în sistemul penitenciar; evidențiind faptul că regulile prevalează asupra intereselor indivizilor deși ar trebui să fie în mod normal în beneficiul lor. Scopul principal al încarcerării – reeducarea – este deturnat într-o formă modernă de oprimare a indivizilor de către sistem; iar fiecare șefuleț incompetent ajunge să se creadă un Napoleon și să-și impună deciziile discreționare asupra celorlalți.

PortalulTauTV.com
Ultimul castel - The Last Castle (2001) Online Subtitrat in Romana

The Last Castle (2001)

Notă film - PortalulTauTV.net:
4