Ultimul cântec – The Last Song (2010)

Filmul Ultimul cântec – The Last Song online subtitrat este o drama romantica care o are ca protagonista pe adolescenta Ronnie Miller (Miley Cyrus) care a rămas extrem de afectată în urma divorțului părinților ei, Kim și Steve. Respingând orice comunicare cu tatăl său și având o atitudine neplăcută față de mama și fratele mai mic. Mai mult, ea este pe cale să renunțe la o bursă oferită de academia de muzică Julliard. Si își construiește un anturaj care o aduce numai în situații neplăcute.

Kim Miller decide că cei doi copii trebuie să își petreacă vara împreună cu tatăl lor, în micul orășel Tybee Island din Georgia. Iar Ronnie nu este deloc încântată, manifestându-și ostilitatea și răceala față de el. Totuși, pe cei doi încă îi unește pasiunea împărtășită pentru muzică.

În timpul vacanței, Ronnie se îndrăgostește de cel mai popular personaj local, Will și reușește să se împace cu tatăl său și să îi continue munca dupa ce acesta pierde lupta cu cancerul. Filmul Ultimul cântec – The Last Song este povestea unei veri petrecute într-o frumoasă casă de pe plajă, a primei iubiri, a iertării și a celei de-a doua șanse.

Ultimul cântec - The Last Song (2010) Online Subtitrat in Romana


Regia: Julie Anne Robinson
Actori: Miley Cyrus, Liam Hemsworth, Greg Kinnear
An: 2010
Gen: Drama, Muzicale, Romantice
IMDB: 6.0


The Last Song (2010) Online Subtitrat


Trailer